DOLAR 32,5423
EURO 34,9286
ALTIN 2439,526
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Berkan Baykam: Eğlenme ve dinlenme ile ilgili çok fazla imkan sunuyor

    Berkan Baykam: Eğlenme ve dinlenme ile ilgili çok fazla imkan sunuyor
    16.08.2018
    A+
    A-

    Cemiyetin önde gelen isimleri Bayram tatili için Bodrum’u seçti. Ünlü isimler neden Bodrum’u tercih ettiklerini MAG’a anlattı.

     

    Bayram tatilinde Bodrum’u tercih edenlerdensiniz… Neden?

    Aslında yaz döneminde Türkiye’de doğasından dolayı güney sahillerini tercih ediyordum; ancak son zamanlarda Bodrum’un nüfusunun artmasıyla eğlenme ve dinlenme için sunduğu imkanların çoğalması sonucunda, buranın cazibesi benim için de artmış oldu.

    Bodrum’da en çok neler yapmak sizi mutlu ediyor?

    Plaj açısından Türkiye’nin başka bölgelerine oranla pek de yeterli olmayan Bodrum’da tekneyle gezmek ve muhteşem güzellikteki koylarda mola verip denize girerek dinlenmek, uygun koşullarda su sporlarıyla stres atmak, akşamları her zevke uygun restoran alternatifinden o anki isteğime göre uygun bir lezzeti tatmak ve tabii ki keyifli gece mekanlarında arkadaşlarla sabaha kadar eğlenmek dersem sorunuzun hakkını en klasik şekilde vermiş olurum sanıyorum.

    Plajlar açısından yetersiz olduğunu söylediniz. Bu durumda sahilde vakit geçirmek istediğinizde bundan sonra Bodrum’u tercih etmez misiniz?

    Bugüne kadarıyla cevapladım, bundan sonrasını soruyorsanız; bildiğiniz gibi BO Viera’nın yapımı sürüyor, seneye plajı açılmış olacak ve projenin ilk bakışta harika göründüğünü söyleyebilirim.

    Yaz tatili için planlarınız hazır mı?

    Siyasi seçimlerin olduğu yıllarda bir sanayici için uzun vadeli tatil planı yapmak çok gerçekçi olmayabilir; ancak önümüzde benim gibi kısa süreli tatilleri seven biri için oldukça uzun süreli bir bayram var biliyorsunuz, o zaman her bayram olduğu gibi ilk iki gününü aile ve arkadaş ziyaretlerine ayırıp, sonrasında başlangıç için yine Bodrum ve sonrasına yurt dışı düşünüyorum.

    Tatilde en çok kimlerle olmaktan keyif alırsınız?

    Tatilin keyfi en çok benimle çıkar… Herkes sevdikleriyle tatil yapmak ister, bundan doğal bir şey olamaz. Bu anlamda da benim için öncelik ailemde ve sevgilimde.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.