DOLAR 32,4662
EURO 34,736
ALTIN 2435,776
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Berrak, artık ‘Ultra Berrak’ olarak raflarda

    Berrak, artık ‘Ultra Berrak’ olarak raflarda
    09.04.2019
    A+
    A-

    Türkiye’nin hijyenik temizlik kâğıdı sektöründe ihracat devi Lila Group’un ekonomik markası Berrak, yenilenen yeni ambalajı ile artık ‘Ultra Berrak’ olarak raflardaki yerini aldı. Çift katlı Ultra Berrak” tuvalet kağıdı ve kağıt havlu ürünleri artık daha yumuşak, daha dayanıklı ve daha kalın.

    Ürün kalitesiyle kullanıcılarının beğenisini kazanacak olan Ultra Berrak, Tuvalet Kağıdı ve Kağıt Havluları, yeni ambalaj tasarımlarıyla da raflarda dikkat çekiyor.

    Temizliğin ve saflığın simgesi haline gelmiş beyaz rengi iki katlı ve sıkı sarımlı dokusuyla Ultra Berrak tuvalet kağıdı 4’lü, 12’li, 16’lı, 24’lü ve 32’li paketleri ile kullanıcılarının ihtiyaçlarına göre farklı paket boyu alternatifleri sunuyor.

    Değişen ambalajıyla daha renkli bir kimliğe bürünerek %50 daha dayanıklı hale gelen Ultra Berrak Kağıt havlu ise iki katlı, emici yapısıyla mutfaktaki en büyük yardımcınız olmaya aday. Islak yüzeyleri pratik bir şekilde temizleyen Berrak Kâğıt Havlu, 12’li, 6’lı ve 2’li ambalajlarında beyazlığı ve kalitesiyle farklılaşıyor.

    Peçete ve mendil kategorilerinde de ürünlere sahip olan Berrak Ultra geniş ürün gamı ile ihtiyaç duyulan her alana çözüm üretiyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.