DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Beşir Derneği iletişim ajansı olarak Medya9’u seçti

    Beşir Derneği iletişim ajansı olarak Medya9’u seçti
    19.01.2018
    A+
    A-

    Yıllardır ihtiyaç sahiplerine yorulmadan yardım ulaştıran Beşir Derneği, iletişim ajansı olarak Medya9’u seçti

    Yurt genelinde 250’ye yakın temsilciliği, 12 bölgede lojistik deposu ve binlerce gönüllüsü ile nerede bir mazlum varsa onun elinden tutmaya çalışan Beşir Derneği, iletişim ajansı olarak Medya9 ile çalışma kararı aldı. Medya9, Beşir Derneği’ne kurumsal itibar yönetimi, kreatif marka iletişimi, kriz yönetimi, lider iletişimi ve etkinlik yönetimi alanlarında hizmet sunacak.

    Beşir Derneği, kurulduğu 2013 yılından bu yana her yıl milyonlarca mazluma yardım eli uzatan, ‘nitelikli yardım’ felsefesiyle herkese gerçek ihtiyacını ulaştırarak israfın önüne geçmeye çalışan bir sosyal yardımlaşma derneği. Yalnızca gıda, giyecek, eğitim ve sağlık yardımı yapmakla kalmayan Beşir Derneği, aynı zamanda doğal afetler sonrası oluşacak mağduriyetler, yetimlere sahip çıkma ve madde bağımlılığına karşı mücadele gibi konularda da aktif rol oynuyor.

    2013 yılında kurularak hizmet ağını medya ilişkileri alanında genişleterek 360 derece hizmet veren ve başarılı işlere imza atan Medya9, genç ve dinamik bir ekibe sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Ofisi İstanbul da bulunan Medya9; halkla ilişkiler hizmetinin yanı sıra medya planlama, dijital planlama, medya satın alma ve medya pazarlama alanlarında da faaliyet gösteriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.