DOLAR 32,5827
EURO 35,0118
ALTIN 2461,401
BIST 9902,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    BETA Kimya A.Ş. yeni nesil ürünleriyle İntermob’da fark yarattı

    BETA Kimya A.Ş. yeni nesil ürünleriyle İntermob’da fark yarattı
    16.10.2018
    A+
    A-

    Kimya sektörünün lider şirketlerinden BETA Kimya A.Ş., İntermob 2018’de APEL ve MitreAPEL markalarından oluşan geniş ürün ailesinin yeni üyelerini tanıttı. Çok amaçlı sprey APEL BK40’ın ilk lansmanını İntermob 2018’de gerçekleştiren BETA Kimya A.Ş, MS teknolojisine sahip hibrit yapıştırıcılar APEL High Tack ile APEL Universal’in yanı sıra APEL Kapı&Pencere Köpüğü ve yeni ambalajıyla boy gösteren D3/D4 Ahşap Tutkalı ürünleriyle fuarın gözdesi oldu.

    Türkiye’nin en büyük yapıştırıcı ve tutkal üreticilerinden Beta Kimya A.Ş. ahşap, orman ürünleri, mobilya yan sanayi ve aksesuarları sektörlerinin buluşma noktası Intermob Fuarı’nda yeni ürünleriyle büyük beğeni topladı. Yeni çok amaçlı sprey APEL BK40’ı ilk kez İntermob 2018’de görücüye çıkaran Beta Kimya A.Ş., teknik anlatım ve örnek uygulamalarıyla dikkat çekti.

    İntermob 2018’de APEL ve MitreAPEL markalarıyla bu yıl iki ayrı stant ile yer alan BETA Kimya A.Ş., yerli ve yabancı katılımcıların ilgi odağı oldu. MS teknolojisine sahip yeni nesil hibrit yapıştırıcılar APEL High Tack ile APEL Universal, APEL Kapı&Pencere Köpüğü ve 700 gramlık yeni fonksiyonel ambalajıyla dikkat çeken D3/D4 Ahşap Tutkalı da sektör profesyonelleri ve son kullanıcılar tarafından takdir topladı.

    Paslanma, sıkışma ve gıcırdamaya karşı kesin çözüm APEL BK40

    Birbirinden farklı beş ana özelliği aynı üründe sunan yeni APEL BK40, benzersiz formülü sayesinde pas çözmeden yağlamaya, gıcırtı kesmeden nemden korumaya kadar pek çok işleviyle öne çıkıyor. Hayatın her alanında kullanım imkanı tanıyan çok amaçlı sprey APEL BK40 ile ev, iş yeri, hobi alanları, atölye ve endüstriyel uygulamalarda mucizevi sonuçlara olanak tanıyor.

    APEL High Tack ile APEL Universal’den üstün yapışma ve ekstra sızdırmazlık

    BETA Kimya A.Ş. tarafından geliştirilen MS teknolojisine sahip yeni hibrit yapıştırıcı APEL High Tack, sektörün uzun yıllardır aynı üründe buluşmasını beklediği yapıştırıcı ve sızdırmazlık özelliklerini bir arada sunuyor. Silikon özelliğiyle boşlukları dolduran APEL High Tack pek çok farklı ürünün duvarlara zarar vermeden yapışmasına ve anında tutunmasına olanak sağlıyor.APEL High Tack boyanabilir olmasının yanı sıra iç mekanlarda olduğu gibi dış mekanlarda da kullanılabiliyor.

    Yeni bir inovasyon ürünü olan APEL Universal ise genel amaçlı bir yapıştırıcı. APEL Universal üstün sızdırmazlık özelliğinin yanısıra pek çok farklı materyali birbirine kolayca yapıştırarak sağlam bir tutunma sağlıyor.

    Yeni yatırımlarla büyüyecek, yerli üretime devam edecek

    Intermob 2018’de yeni nesil ürünleri ve akılcı çözümleriyle yer alarak hem yurtiçi hem de yurtdışından gelen katılımcıların yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını ifade eden BETA Kimya A.Ş. Genel Müdürü Cihat Sayacı; “Ar-Ge ve inovasyon alanında yaptığımız yatırımların neticesinde yerli üretimle ürün ailemizi her geçen yıl genişletiyoruz. P.V.Ac. bazlı ahşap tutkalları, siyanoakrilat bazlı hızlı yapıştırıcılar, poliüretan bazlı yapıştırıcılar, EVA bazlı hotmelt yapıştırıcılar, MS teknolojisine sahip hibrit yapıştırıcılar, silikonlar ile mastikler, poliüretan bazlı köpükler ve teknik aerosoller olmak üzere 7 ana kategorideki 100 ürünümüzle mobilya, yapı ve otomotiv gibi pek çok lokomotif sektöre hitap ediyoruz. Türkiye’nin Ar-Ge’ye en çok yatırım yapan 250 firması arasında yer alırken bu yıl ‘Ar-Ge Merkezi Belgesi’ almaya hak kazandık. APEL BK40 ve MS teknolojisine sahip yeni hibrit ürünlerimiz APEL High Tack ve Apel Universal’i de yeni Ar-Ge Merkezimizde tamamen kendi mühendislerimizle geliştirdik. Yeni nesil yüksek teknolojili ürünlerimizin fuarda yoğun ilgi görmesinden dolayı ayrıcı mutluluk duyduk.” şeklinde konuştu.

    Bu yıl İntermob 2018’e iki ayrı stand ile katıldıklarını belirten Cihat Sayacı, “APEL ve MitreAPEL markalarımızla hem iç pazar hem de ihracata yönelik farklı bir konumlandırma yaptık. Özellikle kimya sektörünün ihracattaki öncü şirketleri arasında yer alırken yurtdışından gelen pek çok sektör profesyoneliyle de bir araya geliyoruz. Büyüme stratejimiz çerçevesinde ihracat çok önemli bir yere sahip. Bu bağlamda ‘Yapıştırıcılar’ kategorisinde ihracatta lider markamız MITREAPEL ile Marka Destek Programı’na dahil olarak Turquality kapsamında da ilk adımımızı attık. Komşu ülkeler başta olmak üzere Avrupa, Asya, Ortadoğu ve Asya Pasifik ülkelerini kapsayan yaklaşık 45 ülkeye ihracatımız bulunuyor. Önümüzdeki dönemde akılcı çözümler sunan yeni nesil ürünlerimizle Afrika gibi yeni pazarlara açılarak ihracat ağımızı daha da genişleteceğiz. 2019 yılı içinde GEBKİM’de Türkiye ve Ortadoğu’nun en büyük yapıştırıcı ve tutkal tesisini açarak büyüyecek, kimya sektörünün gururu olmaya devam edeceğiz.” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.