DOLAR 32,4542
EURO 34,7357
ALTIN 2440,277
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Beta Kimya A.Ş. yeni ürünlerini Avrasya Pencere Fuarı’nda sergiledi

    Beta Kimya A.Ş. yeni ürünlerini Avrasya Pencere Fuarı’nda sergiledi
    11.03.2019
    A+
    A-

    Kimya sektörünün öncü şirketlerinden BETA Kimya A.Ş., 6-9 Mart 2019 tarihlerinde Avrasya Bölgesi’nin pencere, cephe sistemleri, cam ve kapı alanlarındaki lider fuarlarından Avrasya Pencere 2019’da inovatif ürünleriyle boy gösterdi. APEL PF 370 Kapı & Pencere Köpüğü ve APEL High Tack’n yanı sıra yeni ürünler MitreApel FLEX, MitreApel BK355 ve BK855 de Avrasya Pencere 2019’da sektör profesyonellerinin beğenisini topladı.

    Türkiye’nin en büyük yapıştırıcı ve tutkal üreticilerinden BETA Kimya A.Ş., pencere, kapı ve cephe sistemlerine hitap eden en yeni ürünlerini Avrasya Pencere 2019’da tanıttı. 6-9 Mart 2019 tarihlerinde Tüyap – İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen fuarda, kapı & pencere köpükleri, MS teknolojisine sahip hibrit yapıştırıcılar, silikonlar, mastikler ve özel yapıştırıcı ürünlerini tanıtan BETA Kimya A.Ş., akılcı çözümleriyle büyük ilgi gördü.

    Kusursuz montaj ve dolgu için APEL PF370 Kapı & Pencere Köpüğü

    Kapı ve pencere montaj uygulamalarına yeni bir soluk getiren APEL PF370 Kapı ve Pencere Köpüğü, düşük genleşmeye sahip özel formülüyle şişme, çekme ve çarpılma sorunlarını ortadan kaldırıyor. Düşük genleşmesi sayesinde dar boşluklarda kasma ve zorlamayı engelleyen APEL PF370 Kapı ve Pencere Köpüğü, uygulandığı bölgenin formunu alarak tüm boşlukları kusursuz doldurma imkanı sunuyor.

    APEL PF370 kapı ve pencere kasalarının montajında, binalarda oluşan çatlaklar ile boşlukların doldurulmasında, kalorifer petekleri, elektrik tesisatları, sıcak ve soğuk su borularının çevresinde izolasyon amaçlı kullanılabiliyor.

    APEL High Tack ile üstün yapışma ve ekstra sızdırmazlık

    BETA Kimya A.Ş. tarafından geliştirilen MS Polimer teknolojisine sahip yeni hibrit yapıştırıcı APEL High Tack, sektörün uzun yıllardır aynı üründe buluşmasını beklediği yapıştırıcı ve sızdırmazlık özelliklerini bir arada sunuyor. APEL High Tack pek çok farklı türdeki ürünün duvarlara zarar vermeden yapışmasına ve anında tutunmasına olanak sağlıyor. APEL High Tack boyanabilir olmasının yanı sıra iç mekanlarda olduğu gibi dış mekanlarda da kullanılabiliyor. APEL High Tack geleneksel ev silikonu ve poliüretan mastiğin üstün özelliklerini bir arada sunuyor.

    Fuar boyunca kapı, pencere, cam ve cephe sistemlerine dair akılcı fikirler sunan pratik uygulama detaylarının da sergilendiği BETA Kimya A.Ş. standında, Mercury Poliüretan Sıvı Çivi ile yeni ve inovarif ürünler; MitreApel FLEX, MitreApel BK355 ve BK855 de sektör profesyonelleri tarafından büyük ilgi gördü.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.