DOLAR 32,5325
EURO 34,8822
ALTIN 2434,886
BIST 9730,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    BETONART Mimarlık’ın yaz okulu başlıyor

    BETONART Mimarlık’ın yaz okulu başlıyor
    10.07.2018
    A+
    A-

    Türkiye’nin dört bir yanından mimarlık öğrencilerini bir araya getiren BETONART’ın 17’ncisi Abdullah Gül Üniversitesi’nde düzenleniyor.

    Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) tarafından bu yıl 17’ncisi düzenlenen BETONART Mimarlık Yaz Okulu, 17-27 Temmuz 2018 tarihleri arasında Kayseri’de, Abdullah Gül Üniversitesi ev sahipliğinde Çimsa’nın ana destek sponsorluğuyla gerçekleşecek. TÇMB, Türkiye ekonomisine sağladığı katkının yanı sıra gençlerin eğitimi ve gelişimi için 2002 yılından bu yana hayata geçirdiği BETONART Mimarlık Yaz Okulu ile toplumsal kalkınmaya da destek oluyor.

    Küratörlüğünü Deniz Aslan ve Nursen Gümüşsoy’un, moderatörlüğünü Tomris Akın, Melike Altınışık, Gürkan Okta, Hakan Tüzün Şengün, Birge Yıldırım, Özlem Kevseroğlu ve Ayşegül Kıdık’ın yapacağı BETONART Mimarlık Yaz Okulu’nun bu yılki teması, “Beton Olmak, Morfogenetik Bir Yaklaşım”.

    BETONART, Mimarlık, İç Mimarlık, Güzel Sanatlar Tasarım ve Peyzaj Mimarlık Bölümleri’nde 3. sınıfı bitirmiş, 4. sınıfa geçmiş öğrencileri buluşturuyor. Bu yıl da her yıl olduğu gibi Türkiye’nin farklı şehirlerindeki üniversitelerden katılan 25 öğrenci, Abdullah Gül Üniversitesi Kayseri Sümer Kampüsünde bir araya gelecek.

    17-27 Temmuz arasında gerçekleşecek olan BETONART, etkinliğin kapanış gününde öğrencilerin eserleriyle yapılacak sergi açılışı ve ardından sertifika töreni ile sona erecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.