DOLAR 32,5645
EURO 34,8885
ALTIN 2435,968
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Beylikdüzü’nün prestij projesi Alya Onist’ten ödemede çifte avantaj fırsatı

    Beylikdüzü’nün prestij projesi Alya Onist’ten ödemede çifte avantaj fırsatı
    25.06.2020
    A+
    A-

    Akkuş Gayrimenkul’ün Lübnanlı ortağı El Khatip Group ile birlikte kurduğu BOSS4 Gayrimenkul’ün olgunluk dönemi eseri olan Alya Onist; 0.64 faiz oranı, 12 ay ödemesiz 180 ay vadeli ödeme avantajını, kişiye özel ödeme seçenekleriyle destekliyor. Beylikdüzü’nün en çok değerlenen bölgesi, Yakuplu- Gürpınar hattında hayata geçirilen projede daire fiyatları, 720 bin TL’den başlıyor. 2+1’den 6+2 büyüklüğe kadar uzanan farklı daire seçeneklerini içeren proje, bu yönüyle de küçük ve geniş daire beklentisi içinde olanları bir araya getiriyor.

     

    Beylikdüzü’nün en çok değerlenen bölgesi, Yakuplu- Gürpınar hattında hayata geçirilen Alya Onist; sunduğu 0.64 faiz oranı, 12 ay ödemesiz 180 ay vadeli ödeme avantajını kişiye özel ödeme seçenekleriyle çifte katlıyor. Konsepti, donanımı ve yatırımcıya sunduğu yüksek katma değeriyle bölgenin en prestijli projesi olarak dikkat çekiyor. Sahip olduğu yatay mimari tasarımı, geniş bahçeli dairelerinden oluşan geleneksel mahalle konsepti ile pandemi döneminde oluşan yeni konut trendine liderlik ediyor. 120 ile 290 metrekare arasında 2+1’den 6+2 büyüklüğe kadar uzanan farklı daire seçeneklerini içeren projede fiyatlar, 720 bin TL’den başlıyor.

     

    Satışlardaki gerilemenin yüzde 50’lere uzandığı pandemi döneminde, Alya Onist’in konutta aranılan özelliklere sahip olan güçlü yanlarının satışları artırdığına dikkat çeken Akkuş Group Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş,

    Beylikdüzü’nde edindiğimiz tecrübe ile uzmanlaştık

    “İstanbul’un hızla gelişen bir bölgesi olan Beylikdüzü’ndeki köklü inşaat tecrübemizden yola çıkarak geçtiğimiz yıl inşaat çalışmalarına başladığımız projemiz, pandemi öncesinde de talep görüyordu. Ama bu dönemde evde geçirilen zamanın tüm güne yayılması, günler süren sokağa çıkma yasakları gibi nedenler, yatırımcıları daha büyük, geniş bahçeli ve yeşil alanı bol konut arayışına yöneltti. Projemiz tüm donanımı, tasarımı ve konseptiyle bu beklentiyi tek başına karşılıyor. Projemizin satışların gerilediği bir dönemde, yatırımcılarımız tarafından büyük bir talep görmesi; konumu, donanımı, konsepti ve sağladığı yüksek katma değerle ne kadar doğru planlanmış bir proje olduğunu kanıtlıyor. Projemiz ile kamu bankalarının başlattığı dev kampanyaya dâhil olduk. Sunduğumuz 0.64 faiz oranıyla, 12 ay ödemesiz 180 ay vade avantajına ek olarak kişiye özel ödeme seçeneklerini de yatırımcılarımızla buluşturuyoruz.” dedi.

     

    Çekirdek ailelere de kalabalık ailelere de yer var

    Abdülkadir Akkuş, proje hakkında şu bilgileri verdi:

    “Beylikdüzü’nün en çok değerlenen bölgesi olan Yakuplu- Gürpınar hattının Kavaklı bölgesinde yer alan projemiz, sunduğu yatay mimari konsept ve yüksek katma değer ile bölgedeki diğer projelerden ayrışıyor. 120 ile 290 metrekare arasında değişen, 2+1, 3+1, 4+1, 4+2, 5+2, 6+2 büyüklükte, 8 blokta toplam 106 konut olarak tasarladığımız projemiz, bu donanımıyla çekirdek ailelerin de kalabalık ailelerin de beklentisini tek başına karşılıyor. Bu yılın eylül ayında teslim edeceğimiz projemizde daire fiyatlarımız, 720 bin TL’den başlıyor.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.