DOLAR 32,4568
EURO 34,8077
ALTIN 2440,726
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bi’Boya ile çocuk odalarına bahar geldi

    Bi’Boya ile çocuk odalarına bahar geldi
    17.09.2019
    A+
    A-

    Türkiye’nin yeni boya markası Bi’Boya uzmanları, günümüz trendlerini değerlendirerek çocuk odalarına yönelik boya ve uygulama çözümlerini kullanıcılarla paylaşmaya devam ediyor.

    Bi’Boya, geliştirdiği boya ürünleri ve hizmetlerini avantajlı fiyatlarla tüketiciyle buluştururken, bir yandan da yenilikçi dekorasyon fikirleriyle tüketicilerin tüm beklentilerini kusursuz bir şekilde karşılıyor. Hayalinizdeki çocuk odası rengi için Bi’Boya‘nın düz veya dekoratif boya seçenekleriyle sayısız alternatif sunduğu geniş ürün gamından dilediğiniz rengi seçerek çocuk odası için en ideal renk tonuna karar verebilirsiniz.

    Çocuklarımızın ev içinde kendilerine ait, yaratıcılıklarını, zekâlarını geliştirebilecekleri, kendilerini huzurlu ve güvende hissedecekleri bir odaları olmasını istiyoruz. Bunun için çocuk odası renk ve boya seçimin dikkat edilmesi gereken çok önemli noktalar var. Hangi çocuk odası rengi çocuklarınla daha çok bütünleşir? Hangisi baharı hatırlatır ve müjdeler? Bi’Boya uzmanları sizler için yanıtladı.

    Devir, “kız çocuklara pembe, erkeklere mavi” klişesini aşma ve cesur olma devri!

    Renklerin insan psikolojisi üzerindeki etkisi tartışılmazdır. Mavinin ve yeşilin sakinleştirici etkisini, kırmızının aşıladığı heyecan ve adrenalini, sarının verdiği neşeyi ve o davetkar tutumunu, turuncunun enerjisini kim inkar edebilir? Klasikleşen çocuk odası rengi iki tanedir diyenlerdenseniz, devir, “kız çocuklara pembe, erkeklere mavi” klişesini aşma ve cesur olma devri. Üstelik buna, bahar kokan pembe güller, sakız gibi bembeyaz çiçek açan erik ağaçları, ışıldayan sarı güneş, sapsarı papatyalar, zümrüt yeşili çimenler ve mavi mavi gülümseyen gökyüzü de örnek oluyor.

    Diğer yandan çocuk odası rengi sayesinde, sadece mevsim geldiğinde değil, evden hiç çıkmak istemediğiniz, gökyüzünün griye büründüğü günlerde bile ilkbaharı yaşayabilirsiniz. Bu da başlı başına bir pozitif enerji kaynağı yaratacaktır.

    Çocuk odası rengi seçerken bahar renkleriyle etkileyici kombinler oluştur

    Çocuk odası rengi seçerken zıt kutupların birbirini çektiği ikililerden ve göze hoş gelen, ruhu okşayan ahenkli kombinasyonlardan yararlanabilirsiniz. Evin diğer kısımlarında ve standart iç mekân tasarımlarında genellikle canlı bir renk kullanılıyorsa, bunun yanında daha gösterişsiz ve sade renkler tercih edilir. Ancak, söz konusu olan çocuk odasıysa hayal gücüne sınır koymamak ön koşuldur. Bebeğinizi veya çocuğunuzu rahatsız etmeyecek ve yormayacak renk birliktelikleri, kesinlikle baharın aynadaki yansıması gibi duracaktır. Hele ki modaya uyup, oyun ve uyku temalı iki bölümden oluşan bir oda tasarladıysanız, bu tarz boya bebek odası renkleri çok işinize yarayacaktır.

    Çocuk odası rengi belirlerken zengin renk seçenekleri, aradığınız rengi tam anlamıyla bulmanıza yardımcı olacaktır. Eğer yaşı uygunsa mutlaka çocukların da fikrine kulak vermelisiniz. Böylelikle sonuç iki tarafı da mutlu edecek ve odasında huzurlu olan çocukların, hayattaki başarısı ve mutluluğu da artacaktır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.