DOLAR 32,5682
EURO 34,8669
ALTIN 2428,752
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bi’Boya’dan hijyenik mekanlar için: ‘Isıtutan Comfort’

    Bi’Boya’dan hijyenik mekanlar için: ‘Isıtutan Comfort’
    15.10.2019
    A+
    A-

    Binlerce renk alternatifini farklı zevk ve ihtiyaçlara göre geliştiren Bi’Boya çevre dostu iç cephe boyası ‘Isıtutan Comfort’ ile soğuk kış aylarında sıcak ve konforlu mekanlar yaratıyor.

    Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim’in hayata geçirdiği markası Bi’Boya, günümüz trendlerini ve tüketici ihtiyaçlarını gözeterek geliştirdiği boya ürünleriyle tüketicilerin beklentilerini kusursuz bir şekilde karşılamaya devam ediyor.

    Kalekim, ‘Bi’Boya Isıtutan Comfort’ yoğuşmaya maruz kalan ve nemden dolayı kötü görünen duvarları koruyarak mekanları konforlu haline getiriyor. Özel yapısı sayesinde diğer iç cephe boya seçeneklerine kıyasla dört kat daha fazla yoğuşmayı engelleme özelliğine sahip ‘Isıtutan Comfort’, içeriğindeki mikro cam kürecikler sayesinde tıpkı çift cam izolasyon etkisi sağlayarak duvar yüzeyinde ısı kaybını azaltıyor. Özellikle kuzey cephelere bakan duvarların iç cephelerine uygulandığında mekanın nem ve küf oluşumuna karşı dayanımlı hale gelmesini sağlıyor. Ürün, su buharının duvar yüzeyinde yoğuşmasını önleyerek rutubet, küf ve mantar oluşumuna direnç gösterirken, içeride oluşan nemi dışarıya atma kabiliyetiyle binaların nefes almasını sağlıyor. Üstün örtme gücüne sahip ‘Isıtutan Comfort’ kadifemsi mat dokusuyla, duvarlara yumuşak ve pürüzsüz bir dokunuş katıyor.

    “Kuzeye bakan evlerde sıcak renkler kullanın”

    İç cephe boyalarında su bazlı ve çevreye zarar vermeyen ürünlerin yanı sıra doğal renkler; dış cephe boyalarında ise iklim koşulları ve yapıların güneşe göre konumu renk trendlerinde belirleyici rol oynuyor.

    Tüketicilerin bu yılın gözde renklerini seçerken iklim koşulları ve hava kirliliğini de göz önünde bulundurmaları önem arz ediyor. Renk seçiminde yapıların güneşe göre konumu çok önemli olduğundan, kuzeye bakan evlerin daha sıcak olması için koyu renklerin, güneye bakan evlerin ise daha serin olması için açık renklerin kullanılmasını tavsiye ediyoruz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.