DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    bidolubaski’dan çok şubeli firmalara çözüm ortaklığı

    bidolubaski’dan çok şubeli firmalara çözüm ortaklığı
    21.07.2018
    A+
    A-

    Türkiye’nin en büyük online matbaası bidolubaski.com, çok şubeli firmaların baskı süreçlerini kolaya indirgeyen sistemi ile finansal açıdan kolaylık sağlıyor. On veya daha fazla şubesi olan işletmelerin, baskı ihtiyaçlarından kaynaklanan operasyon yüklerini yok eden bidolubaski.com, nakit akışının geliştirilmesine de yardımcı oluyor.

    Online matbaa sektörünün lideri bidolubaski.com, çok şubeli firmaların en önemli ihtiyaçları arasında yer alan baskı siparişlerini kolaya indirgiyor. Yürüttüğü Çok Şubeli Programı ile avantaj sağlayan seçenekler sunan bidolubaski.com’un, firmaların kendi tasarımlarının yer aldığı site oluşturarak, sistem üzerinden kolayca sipariş verebilmesini sağlayan opsiyonu bir adım öne çıkıyor.

    Bu seçenekle çok şubeli markalara, kendi siteleri gibi görünen bir tasarımla hizmet veren bidolubaski.com, firmanın ister franchise, isterse de kendi şubelerinin baskı ihtiyaçlarını tek bir noktadan karşılıyor. Her bayiye ayrı fatura kesme, bu faturaları tahsil etme ve teslimatın içinde yer aldığı süreçlerden kaynaklanan problemleri ortadan kaldıran platform, böylelikle finansal açıdan kolaylık sağlıyor.

    Süreç nasıl işliyor?

    Firmaların şubeleri, bu sistem üzerinden kendilerine verilen kullanıcı adı ve şifrelerle sisteme giriş yapıyorlar. Ardından markaya özel seçilmiş hazır tasarımlı ürünler içerisinden gerekli seçimleri yaparak ödemeyi gerçekleştiriyorlar. Verilen siparişler ise firma onayından geçip, standart bidolubaski.com süreçlerini tamamlayarak şubelere ulaştırılıyor. Baskı siparişlerinde her bayiye ayrı fatura kesildiğinden, çok şubeleri firmalara finansal açıdan oluşan ciddi iş yükü bu sistemle ortadan kalkıyor ve işletmelerin nakit akışı düzenlenmiş oluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.