DOLAR 32,5207
EURO 34,9378
ALTIN 2434,579
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bien 2019 yılı en yeni tasarımlarını Coverings’te tanıttı

    Bien 2019 yılı en yeni tasarımlarını Coverings’te tanıttı
    19.04.2019
    A+
    A-

    Uluslararası seramik pazarının önemli oyuncularından Bien, dünyanın en önemli seramik fuarlarından Coverings 2019’da yeni koleksiyonlarını tanıttı.

    Amerika’da düzenlenen ve seramik sektörünün önemli platformlarından biri olan Coverings Fuarı; bu yıl 9-12 Nisan tarihleri arasında Orlando Florida’da düzenlendi. Dünya ve Avrupa’da 90 ülkeden, 1100 katılımcı firma ile gerçekleşen fuarda Bien, en son teknoloji ile ürettiği modern ve yenilikçi koleksiyonlarını sektör profesyonelleri ve nihai tüketicinin beğenisine sundu.

    30 yıldır düzenlenen 26 bin kişinin ziyaret ettiği fuarda en yeni teknolojiler, en yeni renkler ve en son trendler tanıtıldı.

    Coverings Fuarı’nda Bien, ABD pazarına yönelik büyük ebatlarda tasarladığı özel koleksiyonlarıyla yer aldı. Bugün, Asya’dan Avrupa’ya, Amerika’dan Afrika’ya, farklı kıtalarda 70’in üzerinde ülkeye ürünlerini pazarlayan ve ABD pazarında satış oranı her yıl giderek artan Bien, karo ürün grubunda oversize olarak adlandırdığı 20×120 cm, 100×100 cm, 120×120 cm, 120×180 cm yer ve duvar kullanımına uygun koleksiyonları ile 20mm kalınlığındaki ürünlerini sergiledi.

    Üretiminin %50’lere yakın bölümünü ihraç eden Bien, Coverings Fuarı’nda yeni ve canlı renklerdeki koleksiyonlarıyla büyük beğeni topladı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.