DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bien Banyo Grubu’nun ikinci semineri Samsun’da yapıldı

    Bien Banyo Grubu’nun ikinci semineri Samsun’da yapıldı
    17.10.2019
    A+
    A-

    Islak zeminlere yönelik ürünler de üreten Bien, seramik ustalarına yönelik eğitimlerin ardından, tesisat ustalarına yönelik eğitim seminerleri de organize etmeye başladı. Tesisat ustalarına yönelik seminerlerin ikincsi 11 Ekim Cuma günü Samsun’da gerçekleşti. Seminere 60’ın üzerinde tesisat ustası katıldı.

    Bien Banyo A.Ş. ustalarını yeni ürünler ve uygulamalar konusunda bilgilendirmek amacıyla eğitim seminerleri düzenlemeye başladı. İş kalitesini ve müşteri memnuniyetini artırmayı hedefleyen Bien Banyo A. Ş., tesisat ustalarına yönelik bu seminerler aracılığıyla ustalarla iletişim kurma olanağı da sağlıyor.

    Eğitim seminerinin ikinci durağı 11 Ekim’de Samsun oldu.  Samsun Anemon Otel’de düzenlenen eğitim seminerinin açılışında Bien Banyo A.Ş. Pazarlama Müdürü Cem Güvengiriş, Bien Banyo A.Ş.’yi tanıtan bir sunum yaptı. Sunumu gerçekleştiren Güvengiriş, ürünlerimizi ne kadar iyi anlatıp, tanıtırsak işçilik kalitesi o oranda yükseliyor ve hata riski azalıyor. Bu sebeple bu tür eğitimlerin faydalı olduğunu düşünüyorum diye konuştu.

    MONTAJLA İLGİLİ PRATİK BİLGİLER

    Tanıtım sunumunun ardından Armatür Ürün Müdürü Serdar Burduroğlu, ürün gamında bulunan armatür ve tamamlayıcı ürünler hakkında bilgiler verdi. Daha sonra Seramik Sağlık Gereçleri Ürün Müdürü Aldonat Sunar, Bien’in seramik sağlık gereçlerini kapsayan ürünler hakkında ustaları bilgilendirdi.

    Bu eğitimlerle, tesisat ustaları Bien ürünleri hakkında detaylı bilgiye sahip olurken, ürün montajları ile ilgili pratik bilgiler de aldılar.

    Ürünler, ürün özellikleri ve uygulamalar hakkında detaylı bilgiler içeren eğitim programında ustalar sorularına yanıt bularak, isteklerini ve önerilerini aktardılar. Bien Ankara Bölge Satış Müdürü Bülent Özkan ve Satış Sonrası Müşteri Hizmetleri Sorumlusu Orhan Yongacı’nın da katıldığı seminer Gala Yemeği ile devam etti.  Seminerde sürpriz hediyelerin olduğu bir de çekiliş yapıldı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.