DOLAR 32,4992
EURO 34,9695
ALTIN 2432,078
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bien Banyo Qua markalı ürünlerle banyolara farklı bir boyut kazandırıyor

    Bien Banyo Qua markalı ürünlerle banyolara farklı bir boyut kazandırıyor
    08.04.2019
    A+
    A-
    QUA, 2019 yılı ıslak zeminlere yönelik tasarladığı ürünlerle banyolara farklı bir anlayış kazandırıyor.
    Bien Banyo’nun QUA markalı 2019 tasarımlarından Civita Lavabo, 7 farklı modern formuyla her banyoya uygun dizayn edilmiş. Yine Qua için üretilip tasarlanan Herra Armatür Serisi zarif ve estetik görünümü ile dikkat çeken serilerden.
    Geometrik formu ile ön plana çıkan QUA markalı Piazza Asma Klozet modern çağın tüm ihtiyaçları ve gerektirdikleri göz önünde bulundurularak tasarlanmış. Piazza Asma Klozet, modern formu, yavaş kapanan kapağı, az kirlenme ve kolay temizlenebilme özelliği ile hijyen standartlarını da yükseltiyor.
    Bien Banyo’nun QUA markası için tasarladığı Herra Armatür Serisi, Civita Lavabo ve Piazza Asma Klozet birlikte tercih edildiğinde banyolara bütünsel çözümler sunuyor.
    Estetik ve çarpıcı tasarımları ile dikkat çeken QUA markalı bu koleksiyonlar 21. yüzyılın banyolarını adresliyor.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.