DOLAR 32,4748
EURO 34,7549
ALTIN 2439,447
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bien İSO 500’de 361. sırada yer aldı

    Bien İSO 500’de 361. sırada yer aldı
    31.05.2018
    A+
    A-

    Geçen yıl İSO 500 listesinde 363’üncü sırada yer alan Bien Yapı Ürünleri Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı sonuçlarına göre 2 sıra daha yükselerek 361’inci sırada yerini aldı.

    İstanbul Sanayi Odası’nın gerçekleştirdiği İSO 500 sıralamasının 2017 sonuçları açıklandı. Her yıl, Türkiye’nin en büyük şirketlerinin yer aldığı sıralamada 2014 yılında 423’üncü sırada olan Bien Yapı Ürünleri Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş., 2015 yılında 59 şirketi geride bırakıp 364’üncü sırada yer almıştı. 2016 yılında 363’üncü sırada yer alan Bien bu yıl geçen yıla göre 2 sıra daha yükselerek listede 361’inci sırada yerini aldı. Araştırma sonucunda Bien’in net satışlarında 467.658.695 TL ciro gerçekleştirdiği açıklandı.

    Türkiye’de sanayi faaliyet alanındaki en büyük kuruluşları tespit etmek için yapılan İSO 500, bu kuruluşlara ait net satışlar, üretimden satışlar, ihracat (dolar olarak), vergi öncesi dönem kar ve zarar, faiz amortisman ve vergi öncesi kar ve zarar, aktif-pasif toplamı, yıllık ortalama çalışan sayısı, ar-ge harcamaları ve brüt katma değerin hesaplanmasında kullanılan faktör gelirleri, ödemeler gibi tüm bu verileri kapsayan bir araştırmadır.

    TÜRKİYE’DEKİ SERAMİĞİN %10’UNU ÜRETİYOR

    Türkiye’de üretilen toplam seramiğin %10’unu üreten Bien, tasarımdaki gücünü aldığı birçok ödülle kanıtlamıştır.

    Üretim tesislerinde en üstün teknolojiyi kullanan Bien, özgün, kaliteli, yenilikçi ve tasarım öncelikli üretimi hedef alıyor. Doğaya saygılı ve çevreci firma, fabrika içi geri kazanımlarla enerji ve su tasarrufu konusunda çevre dostu teknolojilere de yatırım yapıyor. Bien, Bilecik ve Bozüyük fabrikalarındaki atık su arıtma tesisiyle arıtılan suyun neredeyse %100’ünün geri dönüşümünü sağlıyor.

    Birçok sosyal sorumluluk projesine imza atan Bien, özellikle Bilecik ve bölgesinde iş fırsatı yaratarak bölge ve ülke ekonomisine katkı sağlıyor. Daima yenilikçi anlayışı Bien’i her alanda çok daha ileriye taşımaya devam ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.