DOLAR 32,3506
EURO 35,1155
ALTIN 2301,681
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bien Seramik, Amerika’da gönülleri fethedecek

    Bien Seramik, Amerika’da gönülleri fethedecek
    23.03.2017
    A+
    A-

    Karo seramik alanında önemi stratejik açıdan her geçen yıl artan Coverings 2017 ABD’nin Orlando şehrinde 4-7 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek. Fuara bu yıl da katılacak olan BİEN Seramik büyük ebatlı ürünlerini ve ABD pazarı için hazırladığı özel koleksiyonlarını tanıtacak.

    4-7 Nisan 2017 tarihleri arasında ABD’nin Orlando şehrinde yapılacak olan Coverings 2017 fuarında Bien Seramik yenilikçi tarzı, büyük ebatlarda üretilmiş inovatif ürün­le­riy­le fuarda yerini alacak. Dünyanın dört bir yanından 40’tan fazla ülkeden 1100 katılımcının iştirak edeceği fuarda seramik ve karolardaki en son trendler, renkler ve ebatlar ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

    Fuarda 4445 no’lu holde 130 m2 büyüklüğündeki alanda ürünlerini sergileyecek olan Bien Seramik 15x90cm, 80x80cm ve 60x120cm ebatlı ürünlerini ve duvar karolarında da 40×120 ebadındaki serilerini ön plana çıkaracak. Büyük ebatların yanı sıra pazarda tercih edilen 30x60cm ve 15x60cm ebatlarında fuar için özel tasarlanan ürünler de sergilenecek.

    Coverings Fuarı’na katılmanın ticari açıdan faydasını gördüklerini belirten Bien İhracat Müdürü Mehmet Özmal Amerika kıtası Türk seramik ihracatçıları için önemli bir pazar. Bien olarak son 4 yılda bu pazarda artarak yükselen satış çizgimiz var. Satış potansiyelimizi daha da artırmamız için bu fuarda yer almak bizim için önemli diye konuştu.

    Türkiye Seramik Kaplama Malzemeleri ihracatında ABD pazarının 2016 yılında m2 olarak Almanya ve İsrail’den sonra üçüncü sırada olduğunu vurgulayan Özmal ciroda ise Almanya’dan sonra ikinci sırada yer almaktadır. Ayrıca fuar Kanada ve Güney Amerika’dan da alıcıların ziyaret ettiğini göz önünde bulundurursak Türkiye Seramik kaplamaları sektörü için Coverings önemli bir yerde durmaktadır dedi.




    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.