DOLAR 32,5271
EURO 34,7501
ALTIN 2490,201
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bien yeni ürünleri ve oversize koleksiyonlarıyla Cersai’deydi

    Bien yeni ürünleri ve oversize koleksiyonlarıyla Cersai’deydi
    02.10.2019
    A+
    A-

    İnovatif ebatları ve zengin ürün tasarımları ile uluslararası klasmanda adından söz ettiren Bien, en yeni seramik karo tasarımları ve ıslak zeminlere yönelik banyo koleksiyonlarını Cersaie’de tanıttı.

    23-27 Eylül tarihleri arasında İtalya’nın Bologna kentinde düzenlenen ve yapı sektöründe dünyanın en prestijli fuarı olarak nitelendirilen Cersaie, sektör profesyonellerini bir araya getirdi. Her yıl daha kapsamlı olarak tasarlanan, birbirinden değerli etkinliğin düzenlendiği fuarda Bien, son teknoloji ile üretilmiş en gözde tasarımlarını görücüye çıkardı.

    Seramik kaplama, vitrifiyenin yanı sıra armatür ve duş sistemlerinin de sergilendiği platform, karar vericileri, sektör profesyonellerini, nihai tüketiciyi bir araya getiren önemli bir dinamik. Fuara bu yıl 40’tan fazla ülkeden gelen firmalarla  toplamda 889 katılımcı vardı. Fuarı ziyaret edenlerin sayısı ise  112 bin 340 kişi olarak kaydedildi.

    Dünyanın en büyük platformlarından olan ve 100 binlerin ilgisini çeken Cersaie’de Bien, 192 metrekarelik alanda karo ürünü grubundan 100x100cm, 120x180cm, 60x180cm, 30x180cm oversize diye adlandırılan büyük ebatlı koleksiyonlarıyla, duvar karosu grubundan 40x120cm, 30x90cm ebatlı ürünleriyle ön plandaydı. Bien’in bu yıl ürettiği Famous ve Grand Koleksiyonları büyük beğeni topladı. Ayrıca ıslak zeminlere yönelik ürünlerinden Motto Gövde Üstü Lavabolar, Harmony Vitrifiye Serisi armatür serilerinden Lucca ve Hermes dikkat çeken ürünler arasındaydı.

    İhracata yönelik çalışmalarına ağırlık veren Bien, Cersaie’de mevcut müşteri potansiyelini artırmak ve yeni ilişkiler geliştirmek için yerini aldı. Ve İtalya’da yeni işbirliklerine imza attı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.