DOLAR 32,5796
EURO 35,0111
ALTIN 2460,109
BIST 9902,2
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Big Boyz Festival geliyor

    Big Boyz Festival geliyor
    22.06.2017
    A+
    A-

    Türkiye’nin ilk ve tek erkek hobi festivali Big Boyz, akrobatik uçuş gösterilerinden, engel tanımayan motosiklet şovlarına, macera tutkunlarını bir araya getirecek söyleşilerden fotoğrafçılık atölyelerine birçok farklı etkinliğe ev sahipliği yapacak.

    Türkiye, hobilerinin peşinde koşmaktan vazgeçmeyenleri bir araya getirecek olan Big Boyz Festivali’ne hazırlanıyor. Klasik arabalardan motocrossa, dünyayı ters düz eden akrobatik uçak gösterisinden yelkene, RC deneyiminden futbola hayata renk katan eğlence, spor ve hobilerin hemen hepsi tek festivalde toplanıyor. 15-16-17 Eylül’de Viaport Marina’da benzersiz bir deneyime davet eden Big Boyz Festival, üç gün boyunca yapılacak canlı performanslar ve “Sunset Party”leri ile de 7’den 70’e tüm erkeklere ve hayatında erkek olan herkese doludizgin eğlence vaat ediyor.

    Moto akrobasi, gyrocopter gösterisi…

    Özel hobilerin özel etkinlikler ile buluşacağı festival, hep aynı şeyleri yapmaktan bunalan ve nefes alma ihtiyacı duyanlara 3 günlük bir mola sunacak. Bilgisayar oyunlarından motosiklete, uçuş deneyiminden balıkçılığa hemen hemen tüm hobiler, Festival alanında yer alarak, meraklıları ile bir araya gelecek.

    Usta sürücüler festivalde engel tanımayan motosiklet showlara, heyecanla izlenecek, inanılmaz gösterilere imza atacak.

    Festival, yapılacağı Viaport Marina’nın fiziksel imkanları sayesinde sadece karada değil havada ve denizde de son yılların en unutulmaz şovlarına sahne olacak. Akrobatik uçak, paramotor ve gyrocopter gösterileri yürekleri ağza getirirken, deniz tutkunları fly jet ve fly board ile eğlenecek.

    Festival, adrenalin dolu ve unutulmaz gösterilerin yanı sıra tadı damakta kalacak söyleşi ve workshoplara da ev sahipliği yapacak. Alanında Türkiye’nin en iyisi olan isimler hayranları ile bir araya gelecek.

    Bira yapım, DJ, yelken, fotoğrafçılık ve atıştırmalık yemek vb. atölye ve workshoplar da festival alanında meraklılarını bekliyor olacak.

    3 gün canlı performans, 3 Sunset Party!

    10 bin metrekarelik alana kurulacak festivalde üç gün boyunca canlı performanslar yapılacak ve “Sunset Party”ler düzenlenecek. Festivalde, ailece eğlenceye doyuran aktivitelerin yanı sıra kadın ve çocuklar için de özel etkinlikler yapılacak.

    Big Boyz’a 3 günde 30 bin kişinin katılması ve alanında lider markalarla buluşması hedefleniyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.