DOLAR 32,4542
EURO 34,7357
ALTIN 2440,277
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bilkent Center dünyaca ünlü Hermes ödüllerinden 3 Platinum Ödül kazandı

    Bilkent Center dünyaca ünlü Hermes ödüllerinden 3 Platinum Ödül kazandı
    21.06.2019
    A+
    A-

    Bilkent Center, iletişim dünyasının en önemli ödülleri arasında gösterilen Hermes ödüllerinde, 3 ayrı kategoride, 3 Platinum ödüle layık görüldü.

    Bu yıl yenilenerek birçok ulusal markayı bünyesine katan ve 20. Yılını kutlayan Bilkent Center, 2018 Eylül ayında gerçekleştirdiği Ankara Coffee Festival ile ABD merkezli Uluslararası Pazarlama ve İletişim Profesyonelleri Derneği (AMCP) tarafından gerçekleştirilen Hermes Creative Awards tarafından 3 dalda ödüle layık görüldü. Bilkent Center, on binlerce Ankaralının katıldığı etkinlik özelinde En iyi Festival, En Özel Etkinlik ve En İyi İletişim& Pazarlama Kampanyası olmak üzere 3 dalda Platin ödülü kazandı.

    “ANKARA’YI TEMSİL ETMEK GURUR VERİCİ”

    Dünyanın dört bir yanından projelerin katıldığı yarışmada, 3 ayrı platinum ödül kazanmanın ayrı gururunu yaşadıklarını ifade eden Bilkent Center Alışveriş Merkezi Müdürü Ayhan Aytekin, “Bilkent Center olarak Ankara’da fark yaratan, sanata ve sosyo-kültürel hayata renk katan etkinlikler düzenlemeye özen gösteriyoruz. Eylül ayında ev sahipliğini yaptığımız Ankara Coffee Festival, on binlerce ziyaretçi ağırladı. Sadece Ankara’dan değil çeşitli şehirlerden de katılım yoğun oldu.” açıklamasında bulundu. Bilkent Center ziyaretçilerinin sanatsal ve kültürel organizasyonları ilgi ve beğeniyle takip ettiğini belirten Aytekin, “Dünyaca ünlü Hermes Creative Awards ödüllerini kazanmak son derece gurur verici. Başkente ve insanlara değer katan projeler yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.