DOLAR 32,5491
EURO 34,8501
ALTIN 2436,001
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bilkent Center’da kukla dolu bir hafta geçti

    Bilkent Center’da kukla dolu bir hafta geçti
    29.10.2019
    A+
    A-

    Bu yıl yenilenerek birçok ulusal markayı bünyesine dahil eden ve 20. yaşını kutlayan Bilkent Center, 5. Ankara Kukla Festivali kapsamında bir dizi özel gösteri ve atölye çalışmasına ev sahipliği yaptı. Festival süresince kukla sanatçılarının da yer aldığı gösteriler, çocuklar ve aileleri tarafından yoğun ilgiyle izlendi.

    Uluslararası Sanat Festivali, Ankara Kahve Festivali gibi ödülle taçlandırılan festivallere ev sahipliği yapan Bilkent Center, Ankaralıları sanat ile buluşturmaya devam ediyor. Kukla Karagöz Gösteri ve Sahne Sanatları Derneği (KUKSADER) ve Tiyatro Tempo’nun Ankara Üniversitesi iş birliğinde düzenlediği 5. Uluslararası Ankara Kukla Festivali kapsamında birçok oyun ve atölye Bilkent Center’da ziyaretçiler ile buluştu.

    SANATÇILAR KOKTEYLDE BULUŞTU

    Festivalde yer alan sanatçılar Bilkent Center’da düzenlenen özel davette bir araya geldi. Kazakistan, Rusya, Ukrayna, Almanya, Bulgaristan, İsrail, Moldova ve Karadağ’dan festival için Ankara’ya gelen sanatçılar, kukla sanatı hakkında tecrübelerini paylaştı. Festivali organize eden Tiyatro Tempo Genel Sanat Yönetmeni Haluk Yüce’nin ev sahipliğinde geçen kokteylde ayrıca ‘Kukla ve Sanatçı’ fotoğraflarından oluşan sergi de katılımcıların beğenisine sunuldu. 3 yaşından büyük her izleyiciye ulaşmayı amaçlayan festival çocuklar kadar yetişkinlerden de büyük ilgi gördü. Çocuklarıyla birlikte tiyatro oyunlarına katılan aileler benzersiz bir deneyim yaşadı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.