DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Billy Jealousy’nin 19 ödüllü gurur tablosu

    30.01.2018
    A+
    A-

    Amerika ve dünyanın pek çok ülkesinde yıllardır beğeniyle kullanılan; Esquire, Men’sHealth, Men’sFitness ve Instinct gibi dergilerden uluslararası ödüller kazanmış kişisel bakım markası Billy Jealousy Türkiye’ye kapsamlı bir giriş yapmanın heyecanını yaşıyor.

    Billyjealousy. com. tr adresinde satışa sunulan 6 kategoride toplam 51 ürün ile hem erkeklerin hem de kadınların bakımlı olmalarına katkıda bulunan Billy Jealousy, bakımlı olan insanların kendilerine daha çok güven duyduklarını ve bu durumun insan ilişkilerini de etkilediğinin farkında. Bu sebeple de kendisini bir kozmetik değil life style markası olarak konumlandıran Billy Jealousy, kullanıcılarının kişisel bakımı kadar yaşam tarzına ve stiline katkıda bulunmayı hedefliyor.

    Uluslararası dergilerden ödüllü 19 yıldız ürün Billy Jealousy’de!

    Türkiye’de 6 kategoride ürün ile satışa sunulan Billy Jealousy’de toplam 51 ürün yer alıyor. Saç, sakal, vücut, yüz, tıraş ve dövme kategorilerinden oluşan bu 51 ürünün 19’u uluslararası dergilerden ödüller kazanmış olmalarıyla da ön plana çıkıyor.

    “Billy Jealousy”, bir üründen çok daha fazlası…

    Kendi kişisel bakımının yanı sıra özellikle hediye seçimlerinde de klişelerin dışında olmak isteyenlerin mutlaka göz atması gereken Billy Jealousy internet adresinde, ziyaretçilerine sevdiklerinin stil ve tarzlarına uygun pek çok seçenek sunuyor ve ürün çeşitliliğinin yanı sıra özel sakal, tıraş, dövme ve yüz setleri ile hediye seçenekleri arasında da fark yaratıyor.

    Türkiye’de çekici ve eğlenceli bir deneyim yaşatmaya başlayan Billy Jealousy’de dikkat çekici olmak isteyenlere, dış görünüşüne her zaman yatırım yapanlara ve kendisine fazlasıyla güvenenlere yönelik geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.