DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bioderma yepyeni reklam filmleriyle, kuruyan cildin tek ihtiyacı “Atoderm Cream” dedi

    14.03.2018
    A+
    A-

    Bioderma’nın, Atoderm Cream ile cildin temel ihtiyaçlarına dikkat çeken 3 farklı reklam filmi ekranlarda yerini aldı. Bioderma Laboratuvarları tarafından kuru ciltler için geliştirilen Atoderm Cream, besleyici ve yeniden yapılandırıcı bileşenleri sayesinde cildin nemlendirilmesine, beslenmesine ve korunmasına yardımcı oluyor.

     

    Günlük olarak temel ihtiyaçlarımıza en hızlı şekilde cevap veriyoruz. Peki ya cildimizin temel ihtiyaçları için ne yapıyoruz? Nasıl ki susadığımızda suya, acıktığımızda yemeğe, üşüdüğümüzde kalın giyinmeye ihtiyaç duyuyorsak; cildimiz kuruduğunda da daha fazla neme ihtiyaç duyuyor. İnsan vücudunun temel ihtiyaçlarından yola çıkılarak hazırlanan üç filmlik TVC serisinde izleyiciye “Cildiniz kuruyunca ihtiyacınız olan Atoderm Cream’dir” mesajı veriliyor.

    Atoderm Cream
    , içeriğindeki besleyici ve yeniden yapılandırıcı bileşenleri ve Skin ProtectTM kompleksi sayesinde cildi derinlemesine nemlendirirken aynı zamanda cildi dış etkenlere karşı koruyor. Formülündeki gliserin ve vazelin sayesinde soğuk havaların yıpratıcı etkisine karşı koruyucu bir etki sunuyor.

    DONE Agency tarafından hazırlanan film, cilt ihtiyaçlarına yönelik bakımı başarılı bir şekilde işliyor.

    Atoderm Cream Reklam Filmi Künyesi 

    Reklamveren: Laboratoire Bioderma İstanbul
    Reklamveren Temsilcileri: Bayram Kaymak, Tuğçe İkiş, Ediz Nahit Çelikkılıç
    Reklam Ajansı: DONE Agency
    Yaratıcı Ekip: Necip Duman, Yiğit İtmeç, Erdem Duyğu, Müge Durukan
    Marka Ekibi: Ediz Çapalı
    Prodüksiyon Şirketi: Darkn’Dark
    Yönetmen: 
    Gürhan Demirel

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.