DOLAR 32,5473
EURO 34,9015
ALTIN 2430,999
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Biota, Gratis işbirliği ile perakende pazarında büyümeye hız verdi

    Biota, Gratis işbirliği ile perakende pazarında büyümeye hız verdi
    13.07.2017
    A+
    A-

    Gratis ile yaptıkları işbirliğinin Biota’nın kişisel bakım perakende pazarında büyümesine ivme kazandıracağını belirten Biota 59 Elements Marka Müdürü Özge Küçük, “Bitkilerden gelen mucizeye inanan Biota 59 Elements, hem cilt güzelliğine, hem de cilt problemlerine yönelik çözümler bulma hedefiyle üretim yapıyor” dedi.

    Biota 59 Elements, İstanbul Kozyatağı Carrefour, Tepe Nautilus ve Maltepe Park ’da yer alan kendi mağazaları dışında şimdi de Türkiye’nin seçkin parfümerinin raflarında yerini almaya başladı. Biota Laboratuvarları’nın perakende markası Biota 59 Elements, kişisel bakım market devi Gratis ile işbirliği yaparak perakende mağazacılığı pazarında büyümeye hız verdi. İşbirliği kapsamında Biota 59 Elements ürünleri, Gratis’in Türkiye genelindeki 44 seçkin mağazasında tüketicileri ile buluşuyor. Tüketiciler Gratis mağazalarında Biota’nın cilt bakım kategorisinde yer alan; nemlendirme, leke karşıtı, makyaj temizleyiciler, yoğun ve ilk kırışıklık karşıtı tüm ürün serilerini bulabilecekler.

    Bitkisel ürünleri, bilimin olanaklarıyla harmanlayarak, doğal güzelliğe ulaşmayı amaç edinen tüketicilerin tercih ettiği ürünleriyle öne çıkan Biota Laboratuvarları, Türkiye’nin ilk, Avrupa’nın ise üçüncü büyük dermokozmetik fabrikasında üretimini sürdürüyor. Gücünü bitkilerden alan Biota ürünlerinde, 250’ nin üzerinde bitki kullanıyor.

    Gratis işbirliği ile büyüme hedefi

    Türkiye’nin yerli kişisel bakım market devi Gratis ile yaptıkları işbirliğinin Biota’nın kişisel bakım perakende pazarında büyümesine ivme katacağını belirten Biota 59 Elements Marka Müdürü Özge Küçük, “Bitkilerden gelen mucizeye inanan Biota 59 Elements, hem cilt güzelliğini hem de cilt problemlerine yönelik çözümler bulma hedefiyle üretim yapıyor” dedi. Küçük, şöyle konuştu:

    “Biota, topraktan bitkilere geçen 59 elementi kullanarak cilt sağlığı ve güzelliği için çalışmaktadır. Tüm ürünlerimiz, doğada bulunan ve cilt için hayati önem taşıyan 59 elementin ve bilimin sentezinden elde edilmektedir. Bu nedenle cilde çok iyi uyum göstermekte ve hiçbir yan etkisi olmadan maksimum fayda sağlamaktadır.”

    Gratis’in hangi mağazalarında yer alıyor

    İşbirliği kapsamında Biota ürünlerine Gratis’in İstanbul’daki Carousel, Metrocity, Optimum ve Flyinn AVM’lerinin yanısıra; Bahariye, Ethemefendi, Acıbadem, Cihangir, Çiftehavuzlar ve Şişli Caddesi mağazalarından ulaşmak mümkün. Ankara’da; Tunalı Hilmi, Mithat Paşa ve 7. Cadde’de, İzmir’de ise 1. Cadde ve Egepark AVM’lerdeki Gratis raflarında yerini alan Biota 59 Element ürünlerine Anadolu’da ise; Kayseri’de Forum, Gaziantep’te Primemall ve Sankopark AVM’lerde, Adana’da Kenan Evren caddesi mağazasından ulaşılabiliyor.

    Türkiye de ilk kez dermokozmetik, kişisel bakım, makyaj ürünleri, vitamin ile mineralleri bir arada sunan mağazacılık konsepti ile Biota 59 Elements 2016 yılında kendi bünyesinde faaliyet gösteren 3’ü İstanbul’da, biri de Diyarbakır’da olmak üzere 4 mağaza açmıştı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.