DOLAR 32,5501
EURO 34,934
ALTIN 2444,068
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bioxcin Quantum sağlıklı uzama şampuanı ile saç sorunlarına ‘Holistik Yaklaşım’

    Bioxcin Quantum sağlıklı uzama şampuanı ile saç sorunlarına ‘Holistik Yaklaşım’
    17.10.2017
    A+
    A-

    Bioxcin, ‘Quantum’ serisinde bulunan ve gücünü patentli Phytosterol içerikli sarmaşık bitki özünden alan Sağlıklı Uzama Şampuanı, kadınların saçlarıyla ilgili uzun zamandır çözüm aranan’ sağlıklı uzama sorununa çözüm’ getiriyor. Bioxcin Saç Dökülmesine Karşı Sağlıklı Uzama Şampuanı, dökülmeyi önlerken aynı zamanda saçların sağlıklı uzamasını, canlı görünmesini, beslenmesini, saç telinin kalınlaşmasını ve gürleşmesini , kökten uca beslenip gençleşmesini sağlıyor.

    Türkiye’nin yüzde 100 yerli dermokozmetik şirketi Biota Laboratuvarları’nın saç dökülmesi alanında dermatologların en çok önerdiği sektörünün lider markası Bioxcin, inovatif serisi Quantum ile kadınların kabusu haline gelen pek çok saç ve saçlı deri sorununa çözüm üreten inovasyonlarına devam ediyor. İçeriğindeki patentli phytosterol içeren, sarmaşık bitki özü formülü sayesinde, saçlara kökten uca bakım yapan Bioxcin Saç Dökülmesine Karşı Sağlıklı Uzama Şampuanı ile daha uzun, daha yoğun ve daha dolgun saçlar artık hayal değil.

    Saç sorunlarına ‘holistik yaklaşım’

    Bioxcin Quantum Sağlıklı Uzama Şampuanı gücünü, temelindeki holistik/bütüncül anlayıştan alıyor. Ürün; ‘saçların sağlıklı uzaması ve sağlıklı derinin dengesinin korunması’, ‘saç tellerinin kalınlaşması ve saç hasarının önlenmesi’ ile ‘saç dökülmesine karşı etkinlik’ gösteriyor.

    Patentli phytosterol, zengin sterol ve flavonoid/bitki ekstresi içeriğiyle şampuan, saçların daha sağlıklı uzamasını ve saçlı derinin doğal dengesinin korunmasına destek olurken, aynı zamanda yüksek antioksidan içeriğiyle saçı besleyerek güçlendiriyor. Quantum Kaş Kirpik Serumu’ndan da tüketicinin aşina olduğu Phytosterol’ün gücü, bu kez de Quantum Saç Dökülmesine Karşı Etkili Sağlıklı Uzama Şampuanı ile karşımıza çıkıyor.

    Ürün içeriğinde yer alan Bio-Activ Peptitler, ilk yıkamadan itibaren saça tutunarak, saç tellerinin kalınlaşması, gürleşmesi ve saç hasarının önlenmesine yardımcı oluyor. Biomimetic peptitler, saç ile mükemmel bir uyum içinde bulunuyor. Biocomplex B11 ise saçı besliyor, koruyor ve saç tellerinin güçlenmesine destek olarak saç dökülmesinin önüne geçiyor. Yapılan klinik çalışmalar, Quantum saç dökülmesine karşı etkili sağlıklı uzama şampuanının, ilk yıkamadan itibaren saçları ortalama 10 µm kalınlaştırdığını gösteriyor.

    Yoğun etki için serum ile destekleyin…

    Uzun dönem düzenli kullanımda saç derisini doğal sağlığına kavuşturan, sebum dengesi ile saçlı derinin florasının korunmasında etkin görev üstlenen Bioxcin Quantum Sağlıklı Uzama Şampuanı’ndan maksimum etki görmek için, yılda en az iki kez mevsim geçişlerinde Bioxcin Quantum Serum ile birlikte kullanılması öneriliyor. Özellikle yoğun saç dökülmesi ve saç incelmesi, doğum sonrası, menapoz dönemindeki değişimler, yetersiz beslenme ve stres gibi durumlarda daha yoğun etki için saçların ve saçlı derinin serum ile desteklenmesi tavsiye ediliyor.

    Bioxcin Quantum Saç Dökülmesine Karşı Sağlıklı Uzama Şampuanı: 36 TL

    Bioxcin Quantum Serum: 119 TL

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.