DOLAR 32,5947
EURO 34,8182
ALTIN 2411,283
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bir kadın kadar özgür, bir kadın kadar güçlü; Tergum Berjer

    Bir kadın kadar özgür, bir kadın kadar güçlü; Tergum Berjer
    09.03.2019
    A+
    A-

    Doğayı bu kadar mucizevi kılan tabiat ananın ilham veren mücadelesidir. Tek başınayken bile güçlü ve kusursuz olmasının sebebi bu yüzdendir.

    Loda Mobilya, tıpkı tabiat anada olduğu gibi kadının tükenmek bilmeyen gücünü ve etkisini tasarımlarında bir başlangıç noktası olarak kabul ediyor. Bir kadının tek başınayken bile ne kadar güçlü olduğunu sembolize edebilmek adına Tergum Berjer’e hayat veriyor.

    Her şeyin en iyisini hak edenler kadınlara özel…

    Modern dekorasyon anlayışının en etkili akımlarından olan loft stili başarıyla resmeden Tergum Berjer, karakteristik özellikleriyle ilk andan itibaren farkını hissettiriyor. Endüstriyel tasarımın maskülen kodlarını daha zarif bir yaklaşımla yorumlayan Tergum, Kadınlar Günü için anlamlı bir hediye alternatifi sunuyor.

    Kayın ağacının yumuşak dokusunu hareli ceviz cilasıyla buluşturan Tergum Berjer, oval gelen formuyla bu porteyi destekliyor. Koyu ahşaba eşlik eden deri ile maskülen tavrını güçlendiren Tergum Berjer, rahatlığıyla da şaşırtmayı başarıyor.  Oturma alanı ve sırt bölgesinde kullanılan ekstra minderiyle dinlenmeyi keyifli bir deneyime dönüştürüyor. Tüm bu özellik ve ayrıcalıklarıyla Tergum Berjer, hayatta her şeyin en iyisini hak eden kadınları özel hissettirecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.