DOLAR 32,5065
EURO 34,8847
ALTIN 2434,331
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Birbirinden farklı tasarım ürünleri Bazaar Bilkent Yılbaşı Köyü’nde

    Birbirinden farklı tasarım ürünleri Bazaar Bilkent Yılbaşı Köyü’nde
    19.12.2018
    A+
    A-

    Bilkent Center, yeni yıl renkli etkinliklerle kutluyor. Bazaar Bilkent Yılbaşı Köyü’ndeyer alan bağımsız var özel ve el emeği ürünler, yeni yıllarınız sevdiklerine alternatif hediye arayanlarıniz bekliyor.

    Yenilenen bölümü ile dikkat çekenBilkent Center, 2019’u rengarenk etkinliğiyla yaptı. Bilkent Merkezi, yeni yıl fırsat ölçü vetasarım ürünlerden yeni yıl süslerine, yıllara ve yeni yıllara kazandıracak bir alışveriş yaşatıyor.

    BAŞKENTİN HAVASI DEĞİŞİYOR

    Bilkent Center’da yeni yıl heyecanı başladı. 30 Aralık tarihine kadar açık Çarşı BilkentYılbaşı Köyü, bilgiçilere yeni yılın coşkusunu yaşatacak. El sanatları ürünleri, özgün ve şık tasarımlar, yeni ve geleneksel tasarımlar ve atölyelerin yer aldığı Çarşı Bilkent Yılbaşı Köyü, Başkent’in havasında değiştirecek. Yeni yıl için geriye sayım başlarken, Bilkent Merkezi’nde bir dünya duygusuyla yılbaşı dekoru ile adeta bir şenlik de sunar.

    YILBAŞI KAMPANYASINDA SÜRPRIZ HEDIYELER

    Seçkin markaları, cafe ve restoranlarındaki lezzetleriyle ziyaretçilerine farklı bir alışveriş ve yaşam alanı sunan Bilkent Center’da 3 Aralık 2018- 11 Ocak 2019 tarihleri arasında gerçekleşen yılbaşı kampanyası devam ediyor. Herkesin kazandığı kampanya kapsamındaziyaretçiler tek seferde yapılacak 175 TL ve üzeri alışverişe sürpriz hediyeler kazanıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.