DOLAR 32,4746
EURO 34,7556
ALTIN 2442,834
BIST 9934,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Birevim, Elazığ kadın basketbol takımına sponsor oldu

    Birevim, Elazığ kadın basketbol takımına sponsor oldu
    30.10.2019
    A+
    A-

    Tasarrufa dayalı finansman sektörünün lider firmalarından Birevim, Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Elazığ İl Özel İdare Kadın Basketbol takımının isim ve forma sponsoru oldu. Sponsorluk imza töreni ve lansman gecesi Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Birevim İcra Kurulu Üyesi Mahir Orak, Birevim Yönetim Kurulu Başkan Danışmanı ve Bir Gelecek Genel Müdürü Mustafa Alpay, Birevim İl Özel idare Kadın Basketbol Takımı oyuncuları ve il protokolünün katılımıyla Elazığ Hilton Oteli’nde gerçekleştirildi

    Spora ve sporcuya her zaman destek vereceklerini söyleyen Birevim İcra Kurulu Üyesi Mahir OrakBirevim de tıpkı Kadın basketbol takımı gibi bir başarı hikayesi. Şimdi güçlerimizi birleştirerek takımızı daha yukarı seviyelere taşıyacağız. Birevim Ailesi olarak bu güzel birlikteliğin Elazığ’ımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

    Birevim Yönetim Kurulu Başkan Danışmanı ve Bir Gelecek Genel Müdürü Mustafa Alpay ise Elazığ’da spor faaliyetlerini desteklemeyi sürdüreceklerini belirterek “81 il de sporu, eğitimi, kültürü ve sanatı gençlerimizle buluşturarak onlara güzel bir gelecek hazırlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Doğunun tek süper lig ekibi olan takımımızı gönülden tebrik ediyorum. Birevim Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Murat Çiftçi’ye bizlere verdikleri desteklerden ötürü teşekkür ederim. Sayın Valimiz ilimiz için büyük bir şans. Kendisi ile bu projelere imza atmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

    Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım ise Birevim’in Elazığ’a çok ciddi katkılar sunduğunu belirterek “Takımımıza sponsor olmaları yönündeki ricamızı kırmayarak destek olan Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Murat Çiftçi’ ye teşekkür ederim. Birevim Elazığ’da her zaman elini taşın altına koyuyor. Bunu diğer kuruluşlarımızdan da bekliyoruz. Bir Gelecek projesi ile Elazığ’ın tüm ilçelerinde gençlerimize hizmet götürüyorlar. Bir Gelecek Genel Müdürü Mustafa Alpay beye de değerli çalışmaları için ayrıca teşekkür ederim. Hayırlı ve uğurlu olsun. İnşallah hep birlikte pek çok başarılı işe imza atacağız” dedi.

    Lansman gecesi, Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım tarafından üzerinde basketbolcuların imzasını taşıyan formaları Mahir Orak ve Mustafa Alpay’a takdim etmesinin ardından son buldu.

    Öte yandan periler oynadıkları 3 maçında 3’ünü de aldılar. Periler ligin başlangıcından beri yüksek bir performans gösteriyor ve ligin lideri olma yolunda hızla ilerliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.