DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Birevim finansal sistemi ev teslimat sayıları her geçen ay artıyor

    Birevim finansal sistemi ev teslimat sayıları her geçen ay artıyor
    16.07.2019
    A+
    A-

    Ev sahibi olmak isteyenlere sunulan faizsiz ve peşinatsız finansal çözümler son zamanlarda oldukça dikkat çekiyor. Birevim, geliştirdiği özgün finansal model ile rakiplerinden ayrışarak, tüketiciye sağladığı olanaklarla aylık teslimat adedinde fark oluşturuyor. Kısa sürede teslimat sayılarında büyük bir ivme yakalayan Birevim, aylık 850 kişiye teslimat gerçekleştiriyor. Birevim, hem ev sahibi olmak isteyenlerin, hem de ev satmak isteyenlerin destekçisi oluyor.

    Türkiye’nin herhangi bir yerinden seçebileceğiniz sıfır ya da ikinci el evi, aylık ödeme planını kendinizin belirlediği yöntemle, faizsiz ve vade farksız olarak teslim eden Birevim hayallerinize kavuşturmaya devam ediyor.

    Uluslararası farklı ödüllere layık görülen ve tüketiciye kattığı değer ile övgüleri hak eden Birevim’in geliştirdiği finansal sisteme dikkat çeken Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, aylık 850 teslimat gerçekleştirdiklerinin altını çizerek, giderek artan şube sayılarıyla ayda 4250 satış işlemi gerçekleştirdiklerine değiniyor.

    Birevim Hakkında:

    “Bir evim olsun” diyen milyonlarca insanın hayalini gerçekleştirmek ve mutluluğuna ortak olmak amacıyla 2016 yılında Murat Çiftçi tarafından kurulan Birevim, gelecekte Türkiye ve dünyada hâkim olacak faizsiz ev sahibi olma ihtiyacı için bir iş modeli olarak geliştirildi. Ev, arsa, işyeri gibi gayrimenkullerin faizsiz ve uygun maliyetli alınmasının faaliyetlerinin ana hatlarını oluşturduğu Birevim, yenilikçi ve dinamik ekibi ile sektörün öncülerinden olmaya devam ediyor. Ülke ekonomisi için değer yaratma sorumluluğu ile sürdüren Birevim, bireylerin küçük birikimlerini ekonomiye kazandırma hususunda önemli yapı taşlarından biri olmayı hedefliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.