DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    BİREVİM’den “Yerli Malı Haftası”nda dijital kutlama

    BİREVİM’den “Yerli Malı Haftası”nda dijital kutlama
    19.12.2019
    A+
    A-

    BİREVİM, “Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası”nı, bir dijital farkındalık projesiyle kutladı. Marka, sosyal medya mecralarında yayınlanan video çalışmasında, artık unutulmaya yüz tutmuş yerli malı ve tasarruf kültürünü sahiplendi.

    Murat Çiftçi: “Bu dijital farkındalık projemizle, tasarruflu yaşamanın, yatırımlarımızı doğru yapmanın, yerli ürünler kullanmayı seçerek ülkemizi hep birlikte kalkındırmanın yolunun, bizim tasarrufumuzda olduğunu, hafta vesilesiyle anımsatmak istedik. Yerli Malı Haftası, Finike portakalından, Amasya elmasından, Anamur muzundan ibaret değildir asla ve ülke olarak, neyin lazım, neyin elzem olduğunu iyi algılamamız gerekiyor.”

    Geliştirdiği girişim, gelişim, yatırım gibi alanlara yönelik bütünleşik tasarruf finansmanı modeliyle, 4 yıl gibi kısa bir zamanda, hem sektöre yön veren hem de binlerce ailenin hayalini gerçekleştiren “BİREVİM”“Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası” (Yerli Malı Haftası), bir dijital farkındalık projesiyle kutladı.

    Ünlü şair ve filozof Halil Cibran’nın, “Çocuklarınız Sizin Çocuklarınız Değil” şiirinden, “Siz yaysınız, çocuklarınız ise sizden çok ilerilere atılmış oklar” dizesiyle başlayan filmle, artık unutulmaya yüz tutmuş yerli malı ve tasarruf kültürü sahipleniliyor.

    Tasarruf, her şeyden öte, ahlaki bir sorumluluktur

    “Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası” ile ilgili bir açıklama yapan, BİREVİM Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, BİREVİM ailesi olarak, harcama yapmanın lazım, israf etmeden yaşamanın elzem olduğuna inandıklarını vurgulayarak; “Tasarruf yapmak her şeyden öte, ahlaki bir sorumluluktur. Ve para, en çok harcarken kazanılıyor aslında. Yerli Malı haftası, ülke olarak birlikte tasarrufun gücünü anlamak için muhteşem bir vesiledir. Tasarruflu yaşamanın, yatırımlarımızı doğru yapmanın, yerli ürünler kullanmayı seçerek ülkemizi hep birlikte kalkındırmanın yolunun; bizim tasarrufumuzda olduğunu hatırlatan bir vesiledir.” dedi.

    Çiftçi, markanın dijital farkındalık projesinde vurgulandığı gibi, yerli malı olgusu ve kavramının, Finike’nin portakalından, Amasya’nın elmasından, Anamur’un muzundan ibaret olmadığının altını çizerek; tüm Türkiye’nin, “Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası”nı kutladı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.