DOLAR 32,5783
EURO 35,0081
ALTIN 2464,322
BIST 9891,5
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bisse erkeği yeni yıla hazır

    09.12.2019
    A+
    A-

    BİSSE, çok özel koleksiyonu ile yılbaşına hazır!

    Erkeklere hediye seçerken zorlananlar da BİSSE’ye mutlaka uğramalı.

    BİSSE ve Bisse Sport 2019-2020 Sonbahar/ Kış Koleksiyonu’ndan pek çok özel tasarım, yılbaşında da şıklığından ödün vermeyen erkekleri bekliyor.

    BİSSE, spor ya da klasik tarzdaki erkekler için geniş bir ürün yelpazesine sahip: Ofis partilerinde kravatı çıkardıktan sonra spor bir görünüme kavuşulabilecek takımlar… İnce formda bir gömlek, gömlekle kombinlenebilecek şık bir triko, yılbaşı partilerinin vazgeçilmesi papyon ya da yelek… BİSSE’de yılbaşı şıklığını tamamlayacak pek çok tasarım mevcut: Fit pantolonlar, özel gömlekler, hatta slim fit smokinler! Tarzınızı belirleyin, yeter!

    Daha sakin bir yılbaşı gecesi planlayanlar için de BİSSE’de farklı ürün grupları var. Sade yakalı gömleklerden kumaş pantolonlara, rahat bir şıklık için aradığınız her şey BİSSE’de.

    ERKEKLER İÇİN HEDİYE SEÇMEK ARTIK ÇOK KOLAY

    Şık kol düğmeleri, deri kemerler, takım elbiselerle uyumlu kravat modelleri… BİSSE’de yer alan zengin hediye alternatiflerinden sadece birkaçı. Sevdiklerinizin ilgi alanlarını ve kişisel zevklerini dikkate alarak, yılbaşına özel indirimleri de takip ederek en özel hediyeleri seçebilirsiniz.

    Yılbaşının renkli atmosferi, tüm BİSSE mağazalarında… BİSSE kalitesi ve en son teknoloji kullanılarak üretilen tasarımlarından vazgeçmeyenler, yeni yıla da bu “kalite” ile girmek isteyenlerle BİSSE mağazalarında buluşalım.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.