DOLAR 32,5783
EURO 35,0081
ALTIN 2464,322
BIST 9891,5
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bodrum inşaat sezonunu erken açıyor

    26.11.2019
    A+
    A-

    İnşaat sektörü turizmin göz bebeği Bodrum’da buluşuyor. Ege’nin iki yakasınıbirleştiren ‘Bodrum Dekorasyon Tadilat ve İnşaat Malzemeleri Fuarı Decoyap Bodrum’ 22-25 Ocak 2020’ tarihleri arasındagerçekleştirilecek. 100’e yakın firmanın katılımıyla gerçekleşecekorganizasyon 5 bin ziyaretçi hedefliyor. İnşaat sektörüne yeni bir ivmekazandıracak fuarda, banyo ve mutfak donanımlarından ev mobilyalarına, havuzekipmanlarından bahçe mobilyalarına kadar dekorasyona dair her şey yer alacak.

    Yerli ve yabancı turistin gözdesiBodrum, gayrimenkul sektöründe yükselişe geçti. Ünlü tatil beldesibüyük şehirlere alternatif arayan inşaat firmaları içinde yeni rota olarak önplana çıkıyor. Bölgede lüks konutprojeleri, otel yatırımları ardı ardına gelirken, turizm ekonomisinin yanı sıragayrimenkulde de önemli bir finansman ortaya çıkıyor. Bu kapsamda yapılan organizasyonlar vefuarlar bir kat daha önem kazanıyor. 22-25 Ocak 2020’ tarihleri arasında Bodrum Herodot Kültür Merkezi Fuar veSergi Alanı’nda düzenlenecek ‘Bodrum Dekorasyon Tadilat ve İnşaat MalzemeleriFuarı Decoyap Bodrum’ özellikle Ege’desektöre önemli bir hareketlilik katacak.

    Sektörünticari hacminin gelişmesi anlamında önemli bir buluşma noktası olacak fuarhakkında açıklamalarda bulunan DemosFuarcılık Genel Müdürü Hüseyin Aslan, “Bankaların kredi faizlerini indirmesiile sektörde yavaş yavaş hareketlenmeler başladı. Bizde oluşturduğumuzuluslararası platform ile bu hareketlenmeye önemli katkılar sağlayacağız. Yerlive yabancı turistin göz bebeği olan Bodrum’da tatil sezonu açılmadan öncedüzenlenecek fuarımız ile birlikte gerçekleşecek ticari faaliyetler hem ülkehem de bölge ekonomisine önemli katkılar sağlayacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.