DOLAR 32,5241
EURO 34,8502
ALTIN 2485,296
BIST 9559,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bodrum’da eğlencenin yeni adresi: 29 Food Bar

    Bodrum’da eğlencenin yeni adresi: 29 Food Bar
    03.07.2017
    A+
    A-

    Bu yazın en gözde mekânı 29 Food Bar, Bodrum’daki eğlence anlayışına yepyeni bir soluk getiriyor. DJ performanslarıyla 29 Food Bar, haftanın her gününe farklı bir ritim kazandırıyor.
    29’un kusursuzluk anlayışıyla hizmet sunan 29 Food Bar, bu yaz sezonunda Bodrum Yalıkavak Palmarina’da gece hayatının nabzını tutuyor. Şık dekorasyonu, lezzetli atıştırmalıkları ve müzikleriyle 29 Food Bar, açıldığı günden bu yana haftanın her günü kaliteli eğlenceye ev sahipliği yapıyor.

    Eşsiz ambiyansıyla kısa zamanda Bodrum’un en popüler mekanlarından olan 29 Food Bar, 7 Eylül’e kadar her Perşembe* DJ Mahmut Orhan’ı ağırlıyor. Performansları ile kendi müdavim kitlesi olan DJ Mahmut Orhan, yaz boyunca Perşembe akşamları eğlenceyi doruğa taşıyacak.

    DJ Melon, her Cuma ve Cumartesi gecesi müzikleri ile hafta sonu eğlencesini başlatırken, Pazar akşamları DJ kabinini Cüneyt Öztürk’e devrediyor. Cüneyt Öztürk, 9 & 16 Temmuz ve 6 Ağustos Pazar günleri özel setleri ile 29’da eğlencenin ritmini yükseltecek.

    Keyifli yemek ve eğlenceyi bir arada sunan 29 Food Bar, Türkiye’nin önde gelen DJ’lerinin yanı sıra yaz boyunca sürpriz isimleri de ağırlamaya hazırlanıyor.

    * DJ Mahmut Orhan, Temmuz’un ilk haftasına özel olmak üzere 5 Temmuz Çarşamba gecesi performans gösterecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.