DOLAR 32,4836
EURO 34,75
ALTIN 2438,595
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bonprix’nin çiçek aşkı

    Bonprix’nin çiçek aşkı
    05.02.2018
    A+
    A-

    Sevgililer Günü’nde şık ve zarif görünmenin yolu, internetin en zengin giyim markası bonprix’in çiçekli modellerinden geçiyor. Fırfır, kurdele, dantel detayları romantik bir görünüm sunarken, canlı baskılar ve dökümlü parçalar ise kadınların eğlenceli yönünü yansıtıyor. Sevgililerine ne hediye alacaklarını düşünen erkekler için de mükemmel bir seçenek olan çiçekli giysilerdeki seçili ürünler, bonprix’nin hızlı kargosuyla yalnızca üç günde adrese teslim ediliyor.

    Sevgililer Günü’nde kusursuz görünmek isteyen kadınlar ile sevgililerine şık bir hediye almak isteyen erkekler, internetin en zengin giyim markası bonprix’de buluşuyor. Bu yıl 14 Şubat’ın öne çıkan deseni olan çiçek, elbiseden kazağa, bluzdan cekete kadar birçok modelde kendini gösteriyor. Fırfır, dantel, kurdele, volan ve drape gibi detaylar ise çiçeğin zarif görünümünü artırıyor. Çiçeğe alternatif arayanlar da, bonprix’nin binlerce giyim ürünü arasında alışverişin keyfini çıkarıyor. Üstelik bonprix’nin hızlı kargosuyla giyim koleksiyonundaki seçili ürünler, yalnızca üç günde adrese teslim ediliyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.