DOLAR 32,5701
EURO 34,9682
ALTIN 2445,563
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bora Akkaş, Ayşe Kökçü ile kamera karşısında

    Bora Akkaş, Ayşe Kökçü ile kamera karşısında
    04.05.2019
    A+
    A-

    Yetenekli oyuncu Bora Akkaş ile tiyatro ve sinema dünyasının duayen isimlerinden Ayşe Kökçü Anneler Günü’ne sayılı günler kala bir markanın reklam kampanyası için kamera karşısına geçti. Tamer Aydoğdu’nun yönettiği Özdilek Ev Tekstili’nin Anneler Günü’ne özel hazırladığı “Canım Annem” koleksiyonun reklam filminde birlikte rol alan oyuncular, anne ve oğlu canlandırdı.

    Çekimler boyunca oldukça neşeli oldukları gözlenen ve müthiş bir uyum içinde oyunculuk sergileyen Ayşe Kökçü ve Bora Akkaş’ın anne oğul rolünde hiç yabancılık çekmedikleri kameralara yansıdı.

    Reklam filminin senaryosunda anne rolündeki Ayşe Kökçü’nün Bora Akkaş’a “Oğlum sen benim en güzel hediyemsin.” demesi üzerine Bora Akkaş’ın “Sen her şeyin en güzeline layıksın, annem benim” sözleri duygusal anlara sahne oluyor.

    Reklam filminde tanıtılan Özdilek Ev Tekstili’nin “Canım Annem” koleksiyonu, kara tahtada tebeşir etkisi verilen deseniyle annelerimizin ilk öğretmenlerimiz olmasına atıfta bulunan nevresim takımı, rengarenk çiçekleriyle de annelerimizin narin yapısına dikkat çekiyor. “Canım Annem” yazısıyla bütünlüğe kavuşan tasarım, canımız kadar sevdiğimiz annelerimizi hem mutlu etmek hem de onlara teşekkür etmek için çok özel bir ürün olarak ayrılıyor…

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.