DOLAR 32,3309
EURO 35,0754
ALTIN 2298,438
BIST 9056,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bosch Partner Program’dan İstanbul’da 4 kat puan kampanyası

    Bosch Partner Program’dan İstanbul’da 4 kat puan kampanyası

    Isıtma, soğutma ve havalandırma sektörünün en iddialı ve kazandıran sadakat kulüplerinden biri olan Bosch Partner Program, İstanbul’da bulunan üyelerine özel kampanya düzenledi.

    Üyelerine sağladığı avantajlarla sektörünün en iddialı sadakat kulüplerinden biri olan Bosch Partner Program, İstanbul üyelerine özel bir kampanya düzenledi. İstanbul Bosch Partner Program üyeleri, 15 Eylül – 15 Ekim tarihleri arasında İstanbul’da devreye alımını gerçekleştirdikleri tüm Bosch kombilerden 4 kat puan kazanma şansı yakalayacaklar.

    Sektörün Ayrıcalıklı Sadakat Programı: Bosch Partner Program

    Bosch Partner Program , sektördeki partnerlerine, satış ve montaj yaptıkça puan kazandıran, aynı zamanda üyelerine teknik eğitimler, teşvik seyahatler ve iş geliştirmeye yönelik pek çok imkan sunan bir programdır. Bosch yetkili toptancı bayileriyle çalışan montajcı alt bayiler için geliştirilen bu sistem ile sektöre sunulan hizmet kalitesinin artırılması hedeflenmektedir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.