DOLAR 32,5587
EURO 34,9448
ALTIN 2442,307
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bosch ProPower kıyma makinesi Kurban Bayramı’nda sağlıklı sofralar donatmaya yardımcı olacak

    Bosch ProPower kıyma makinesi Kurban Bayramı’nda sağlıklı sofralar donatmaya yardımcı olacak
    29.08.2017
    A+
    A-

    Bosch ProPower kıyma makinesi, Kurban Bayramı’nda kıymayı kendi tercihine göre evinin sağlıklı ortamında hazırlamak isteyenler için pratik çözümler sunuyor. Çok fonksiyonlu, hızlı ve pratik kıyma makinesiyle damak tadınıza göre kıyma çekebilir, köfte, içli köfte ve sosis hazırlayabilirsiniz.

    Bosch Ev Aletleri’nin ProPower kıyma makinesi, Kurban Bayramı’nda kurban etlerinin kolaylıkla değerlendirilmesine yardımcı olacak. Birçok üstün teknolojiyi bir arada barındıran ürünler sunan Bosch Ev Aletleri’nin dakikada 3,5 kg et kapasitesiyle büyük miktarda eti hızlıca kıyma haline getiren ProPower kıyma makinesiyle Kurban Bayramı’nda sofralarını donatmak çok kolay. Köfteler, dolmalar, mantılar, börekler ve kebaplar gibi tüm etli lezzetleri kolayca hazırlamaya olanak veren kıyma makinesi oldukça pratik, kullanışlı ve en önemlisi sağlıklı bir kullanım sunuyor.

    Mutfakların en güçlü ve becerikli yardımcısı

    Bosch ProPower kıyma makinesi sahip olduğu içli köfte ve sosis aparatıyla her ailenin ihtiyacına ve kullanımına yönelik bir ürün. Günlük mutfak işleri için hızlı ve güvenilir çözümler sunan kıyma makinesi güçlü motoru ve yüksek kilitli motor kapasitesiyle çok hızlı işlem hacmine sahip. ProPower, et veya balık kıymaktan, sebze, peynir ve daha fazlasını doğramaya kadar 10’dan fazla fonksiyonla mutfakta çok yetenekli ve becerikli bir yardımcı. Özel tutma yeri, kablo dolama ve disk saklama haznesiyle çok pratik olan Bosch ProPower kıyma makinesi, evlerde kolay bir şekilde ve gönül rahatlığıyla kıyma hazırlamaya olanak veriyor.

    Sosis aparatı sayesinde kullanılan iç malzemelerin kalitesinden ve temizliğinden emin olarak sosis yapmak, içli köfte aparatıyla ise Türk mutfağının bu zorlu lezzetini kolaylıkla hazırlamak mümkün hale geliyor.

    Bayramda etin uzmanlarıyla buluşmaya hazırlanan Bosch ProPower Kıyma Makinesi, 724 TL ‘ye satışa sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.