DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bosch Termoteknoloji Madrid’de montajcı bayileri ile buluştu

    Bosch Termoteknoloji Madrid’de montajcı bayileri ile buluştu

    Bosch Termoteknoloji montajcı bayileri ile 20-22 Eylül tarihlerinde İspanya’nın başkenti Madrid’de bir araya geldi. Bosch Termoteknik Madrid ofisinde gerçekleşen toplantılarda 2018 yılı değerlendirilirken, geleceğe dair stratejiler de paylaşıldı.

    Bosch Termoteknoloji’nin her yıl montajcı bayileriyle birlikte gerçekleştirdiği iş gezisinin bu yılki durağı Madrid oldu. Bosch Termoteknik’in Madrid’de bulunan ofisini ve eğitim salonlarını ziyaret eden grup; pazarlama, servis ve satış kanallarının güncel projeleri ve işleyişleri ile ilgili sunumlara katıldılar. 2 gece, 3 gün süren seyahatte toplantılarla bilgi paylaşımı yapan bayiler, sonrasında kültürel gezilerle eğlendiler.

    Seyahatin son günüMadrid‘de yer alan Real Madrid takımına ait futbol stadyumu; Santiago Bernabeu Stadyumunu ziyaret eden ekip; Real Madrid Müzesi’nde de futbol takımının köklü geçmişi boyunca kazandığı tüm kupa ve ödülleri görme imkanı yakaladılar.

    Çalıştaylar ve çeşitli takım çalışmalarıyla renklenen seyahat programı keyifli bir gala yemeğinin ardından sona erdi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.