DOLAR 32,5403
EURO 34,9954
ALTIN 2434,49
BIST 9770,1
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bosna Hersek Swissotel’de bir Türk markasının damgası var

    Bosna Hersek Swissotel’de bir Türk markasının damgası var
    29.03.2019
    A+
    A-
    Otel, AVM, hastane, restoran, ofis, kafe ve mağazalar için hareketli ve sabit mobilya üretimi yapan Hotelya, 17 ülkede 30’dan fazla oteliyle hizmet veren Swissotel zincirinin İstanbul ve Ankara’daki otellerinden sonra Bosna Hersek’teki yeni otelinin de mobilya tedarikçisi oldu.
    Dünya’da en çok tanınan İsviçre markalarından birisi olan Swissotel Hotels & Resorts, Bosna Hersek’in başkenti Saray Bosnada’ki otelinde kalite standartını ve konforlu hizmet anlayışını sürdürmek için genel mekan ve odalardaki hareketli mobilyaların üretiminde yurt içi ve yurt dışında birçok başarılı projeye imzasını atmış olan Hotelya ile işbirliği yaptı.
    Şehrin nefes kesen panoramik manzaralarına sahip olan, çağdaş ve modern tasarıma sahip Swissotel Sarajevo’nun 218 oda ve süitinde ayrıca genel mekanlar, restaurantlar ve konferans salonlarındaki 1.500 adete yakın hareketli mobilyanın üretimi Hotelya tarafından yapıldı.
    Kurumsal kimliğine uygun dizayn edildi
    Saray Bosnada’ki otel, Swissotel Hotels & Resorts’un kurumsal kimlik ve çağdaş tasarım anlayışının geleneksel Bosna mimarisi birleşimiyle tasarlandı. Hem iş seyahatleri hem de tatil amaçlı farklı kullanımlara uygun olarak tasarımı yapılan projede, ahşap, mermer, metal gibi çeşitli materyallerin tek tek ya da birlikte kullanılmasıyla hem estetik hem de fonksiyonel mobilyalar hayata geçirildi.
    Mobilyalarımızla tüm dünyaya Türk damgası vuracağız
    Grand Hyatt, Four Seasons, Holiday Inn, Hilton, Radisson Blu ve Swissotel gibi dünyanın en kaliteli otelleriyle yaptıkları işbirliğiyle adını duyuran Hotelya, bugüne kadar yurt içi ve yurt dışında 700’ün üzerinde otel projesi için üretimler yaptı. Amerika, Filipinler, İngiltere, Rusya, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri’nin de içinde bulunduğu 29 ülkeye ihracat yapan Hotelya’nın üretim hacminin %60‘ını yurt dışı projeleri kapsıyor. Hotelya’nın Kurucu Ortağı Yüksek Mimar Zümrüt Doyran, üretimleri başlamış ve görüşmelerinin olumlu bir şekilde devam ettiği birçok otel projelerinin bulunduğunu 2019 da birçok ülkede olmayı hedeflediklerini ve bir Türk markası olarak dünyanın her bir köşesine mobilyaları ile damga vuracaklarını belirtti.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.