DOLAR 32,506
EURO 34,9214
ALTIN 2438,681
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Boya sektörünün öncü şirketi DYO Paintistanbul&Turkcoat’ta

    Boya sektörünün öncü şirketi DYO Paintistanbul&Turkcoat’ta
    20.03.2018
    A+
    A-

    Boya sektörü oyuncularını aynı platformda buluşturan Paintistanbul&Turkcoat, bu yıl 22-24 Mart tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açacak. Getirdiği ilkler ve yenilikçi ürünler ile sektöre öncülük eden DYO da fuarda yerli ve uluslararası katılımcılarla 9 numaralı salonda D 207 standda bir araya gelecek

    7. Uluslararası Boya, Boya Hammaddeleri, Yapı Kimyasalları, Yapıştırıcı ve Hammaddeleri, Laboratuvar ve Üretim Ekipmanları Fuarı Paintistanbul & Turkcoat, İstanbul Fuar Merkezi’nde boya ve hammaddeleri sektörünü bir kez daha aynı çatı altında buluşturuyor. Dekoratif boyalar, sanayi boyaları, polyester, toz boya, mobilya, oto tamir, deniz boyaları, Dyotherm ve Klimatherm markası altında sunulan yalıtım çözümleri ile sektöre öncülük eden DYO, 22-24 Mart tarihleri arasında yapılacak olan fuardaki standında ‘Rengimiz çok, dengimiz yok’ diyerek kurumsal tanıtımını yapacak.

    FUARDA ‘YARINLAR İÇİN DEĞER’ PROJESİ DE TANITILACAK

    Sosyal sorumluluk projeleriyle Türkiye’ye, dünyaya fayda yaratma hedefi ile ‘Yarınlar İçin Değer’ çatısı altına 2016 yılından bu yana özel bir kurumsal sosyal sorumluluk projesini hayata geçiren DYO, fuar boyunca bu çatı altında gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında da bilgi verecek.

    GELECEĞİN TRENDLERİ PAINTISTANBUL&TURKCOAT’TA

    DYO’nun Türk boya sanayini dünyaya tanıtmak için önemli bir fırsat olarak gördüğü Paintistanbul&Turkcoat, geleceğin trendleri hakkında sektörü aydınlatıyor. Boya teknolojisiyle bağlantılı bilimsel ve teknik boyutlarda yapılan çalışmaların da sergilendiği fuarda, her ölçekte üretim yapan firmaların katılımcıları bulunuyor.

    2016 yılında 51 farklı ülkeden gelen toplam 6 bin 265 sektör profesyonelini ağırlayan fuara bu yıl, Ekonomi Bakanlığı ve İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçılar Birliği (İKMİB) koordinatörlüğünde Azerbaycan, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Bulgaristan, Cezayir, Gürcistan, Hırvatistan, Irak, İran, Romanya, Tunus, Türkmenistan, Ürdün ve Yunanistan’dan ticaret müşavirliği aracılığı ile potansiyel alıcılar davet edildi.

    Paintistanbul&Turkcoat İstanbul Fuarı’nda 9 numaralı salonda D 207 standında köklü geçmişinin tanıtımını yapacak olan ve tüm katılımcıları standına davet eden DYO, sektöre öncülük eden adımları hakkında da bilgi paylaşımlarında bulunacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.