DOLAR 32,5266
EURO 34,9804
ALTIN 2435,15
BIST 9773,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Boyner Cilt Bakım Günleri ile bahara tazelenerek girme zamanı

    15.03.2019
    A+
    A-

    Soğuk kış günleri etkisini yavaş yavaş kaybetmeye başlarken, doğanın yenilendiği, renklerin parladığı, içimizin ısındığı bahar aylarına giriyoruz. Boyner, tıpkı doğa gibi bahara taptaze bir başlangıç yapmak isteyenlere harika bir fırsat sunuyor. 15 Mart – 15 Nisan arasında düzenlenecek Boyner Cilt Bakım Günleri’nde, özel bakım ürünleri ve cilt bakım uzmanları eşliğinde yenilenmenin keyfini çıkaracaksınız.

    Kozmetik denince, yaygın mağaza ağı, ürün çeşitliliği, kaliteli servis ve ayrıcalıklı hizmet bakımından akla gelen ilk adres olan Boyner, adeta festival havasında geçecek bir etkinlik düzenliyor. 15 Mart – 15 Nisan tarihleri arasında yapılacak Boyner Cilt Bakım Günleri’nde, kışın olumsuz etkilerinden kurtulmak ve bahar aylarına taptaze bir ciltle başlangıç yapmak isteyenlere eşsiz öneriler sunulacak.

    Uzmanlardan ücretsiz cilt analizi ve bakım

    Kozmetik severler, baharla birlikte ihtiyaç duydukları bakım ve yenilenme deneyimini Boyner Cilt Bakım Günleri’nde yaşayabilecek. Boyner mağazalarına ışıltı ve enerji katan kozmetik bölümünde cilt bakım uzmanları eşliğinde ücretsiz yüz, saç, cilt analizleri ve bakımları yapılacak. Kozmetik severler ayrıca uzmanlarından makyaj, bakım, güzellik önerileri de alabilecek.

    2 ürün ve üzeri alışverişlerde yüzde 20 indirim

    Clarins, Lancome, Clinique, Elizabeth Arden, Shiseido, Guerlain, La Colline, Estee Lauder gibi dünyaca ünlü cilt bakım markalarının en çok tercih edilen ürünleri, ayrıcalıklı fırsatlar ve sürpriz hediyeler ile Boyner mağazalarında olacak. Cilt Bakım Günleri kapsamında ayrıca, 2 ürün ve üzeri alışverişlerde yüzde 20 indirim uygulanacak. Kozmetik severlerden yoğun ilgi gören boyner.com.tr’de de Cilt Bakım Günleri boyunca ayrıcalıklar ve indirimler sunulacak.

    Boyner, güzelliğine ve bakımına önem veren, bahara taze bir başlangıç yapmak isteyenleri benzersiz bir bakım deneyimi yaşamak için Cilt Bakım Günleri’ne davet ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.