DOLAR 32,509
EURO 34,7838
ALTIN 2424,752
BIST 9710,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Brooks Brothers’dan İstinye Park’ın 10. yılına özel indirim

    Brooks Brothers’dan İstinye Park’ın 10. yılına özel indirim
    22.09.2017
    A+
    A-

    Brooks Brothers’ın yeni sezonun favori parçalarından oluşan koleksiyonları, sonbaharının enerjisini sezona canlı renklerle taşıyan takım elbiseleri ve iş dünyasının arzu nesnesi haline gelen non-iron (ütü gerektirmeyen) gömlekleri, İstinye Park’ın 10. yaşına özel olarak yüzde 15 indirimle tüketiciye ulaşacak.

    Bir adım öne çıkaran tasarımlar

    İleri teknoloji ve yeni nesil moda ikilisinin karışımıyla ortaya çıkan Brooks Brothers’ın koleksiyonunda yer alan gömlekler, erkekleri şık olma endişesinden de kurtarıyor. Dikiş teknikleriyle neredeyse kişiye özel gibi duran, centilmenleri hayata karşı duruşlarında bir adım öne taşıyan, Brooks Brothers gömlekleri içastarı olmayan yumuşak yaka ve düğmelerin iliklenmesini kolaylaştıran manşet detaylarıyla da modanın maskülen tarafını bir üst kulvara taşıyor.

    İki yüz yıldır centilmenlerin imza markası olan Brooks Brothers, 2017 Sonbahar/Kış sezonunda yeni trend kodu “Giy ve çık”ı her detaya uyarlıyor.

    Marka, klasik kırmızı, beyaz ve mavi tonlarına ek olarak bordo, koyu yeşil ve hardal renklerini İtalyan merino yünü süveterleri, pique dokumalı polo yakaları ve kareli desenli gömlekleriyle bir adım öne çıkıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.