DOLAR 32,3421
EURO 35,1215
ALTIN 2240,017
BIST 8904,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bticino Axolute Air yeni renkleriyle şimdi daha güçlü

    Bticino Axolute Air yeni renkleriyle şimdi daha güçlü
    24.05.2018
    A+
    A-

    İtalyan tasarımı üstün teknolojiyle harmanlayan BTicino, yeni nesil Axolute serisiyle sıradanlığa meydan okuduğunu bir kez daha kanıtlıyor. Kullanıcısına dokunmanın özgürlüğünü yaşatan Axolute Air, devrim niteliğindeki inceliğini yeni renkleriyle tamamlayarak yaşam alanlarını metalin estetikliğiyle buluşturuyor.

     İtalyan BTicino, yaşam alanlarında küçük dokunuşlar yapmak isteyenlere modern çözümler sunmaya devam ediyor.

    Yaşam alanlarındaki dekorasyona muhteşem uyum sağlayan Axolute, fonksiyonel kullanımını ve estetik görünümü devrim niteliğindeki inceliğiyle birleştiriyor. Renk serisine yeni tonlarını ekleyen Axolute, özgün tasarımlarıyla bulunduğu mekanlara estetik ve modern bir hava katıyor. Dikdörtgen ve eliptik formlardaki tasarım seçenekleriyle Axolute serisi; Kum, Eklips, Nikel, Titanyum ve Krom renkleriyle evlerde yepyeni bir atmosfer yaratıyor.

    Seride bulunan Swarovski tasarımlarla da gözleri dolduran Axolute tasarımı ve şık görünümüyle yaşam alanlarında zarafeti seven tasarım tutkunlarını bekliyor.

     Axolute Air ince bir devrim sunuyor. Sadece 4.5mm incelikle duvarlarla bütünleşen seri aynı zamanda yeni bir dokunuş deneyimi de getirmektedir. Seride bulunan fırçalı ve soft dokunuşlu çerçevelerle mekânlara farklı bir hava katıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.