DOLAR 32,3181
EURO 35,1104
ALTIN 2297,876
BIST 9037,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bu albüme “Müptela” olacaksınız

    Bu albüme “Müptela” olacaksınız
    10.08.2018
    A+
    A-
    Türkçe Rap’in başarılı temsilcisi Joker, “Element” albümü ile geri döndü.
    Joker’in ikinci market albümü olma özelliği taşıyan “Element” geniş bir skalaya sahip. Parçalar bir yandan yeni akıma ayak uydururken bir yandan eski Joker izlerini taşıyor. Albümün ilk çeyreğindeki eğlence havası her ne kadar hareketli bir sound ile dinleyiciye “merhaba” dese de, rap bölümleri Joker’in sert üslubuyla harmanlanıyor. İlerleyen dakikalarda ise “yarın için mücadele veren, hak ettiğinin peşinde olan, başarıyı hedeflemiş ve sosyal problemlere tepkisini dile getiren” bir profil hakim. 12 parçadan oluşan bu yepyeni albümde göze çarpan tek düet Anıl Piyancı’ya ait. Aynı zamanda “Çocuklar” serisinin 3. çalışması da albümün dikkat çeken detaylarından.
    Albüm öncesi “Müptela” şarkısını dinleyicileriyle buluşturan Joker’in Sony Music Türkiye ve Basemode Records etiketiyle bugün tüm müzik marketlerde ve dijital plaftormlarda yerini alan Element albümünün kayıt ve mix-mastering işlemlerinde Buğra Kunt yer alırken, altyapılarda işinin ehli beat maker’lar Da Poet, Bugy, Can Volkan, Khontkar ve Cenk Çelik var.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.