DOLAR 32,3261
EURO 35,1758
ALTIN 2244,172
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bu bayram özlenenlerin, beklenenlerin ve gelecek güzel günlerin kokusu var

    Bu bayram özlenenlerin, beklenenlerin ve gelecek güzel günlerin kokusu var
    23.05.2020
    A+
    A-

    Türkiye’nin kolonyası Selin, ailemiz, dostlarımız ve sevdiklerimizle birlikte geçirdiğimiz eski bayramların anılarını ve özlemini, yayınladığı kısa bir film ile izleyiciye aktarıyor. Film birlikte olmanın önemini anladığımız bu günlerde, duygu dolu anlar yaşatacak.

    Bayramların vazgeçilmez geleneği Selin Kolonya, diğer bayramlardan farklı olarak herkesin evinde, sevdikleri ve büyüklerinden ayrı geçireceği bu bayramda duygu dolu anlar yaşatıyor. Sarılamadığımız annelerimizin, kalabalık bayram sofralarımızın, gidemediğimiz memleketlerimizin kokularını anımsatan film, eski bayramları tüm güzel anılarıyla zihnimizde canlandırıyor. Güzel günlerin yakın olduğu mesajını veren film, yine eskisi gibi sevdiklerimize sarılıp kucaklaşacağımız günlere vurgu yapıyor.

    Selin Kolonya Limon, Hanımeli, Ardıç, Bahçe Gülü, Lavanta, Sığla, Mavi Ladin’den oluşan geniş portföyü ile her bayramda olduğu gibi bu bayram da evlere konuk oluyor.

    Künye:

    Reklamveren: Eczacıbaşı Selin Kolonya

    Reklamveren Yetkilisi: Bilge Çiftçi, Selda Safiye Göçer, Evrim Kayataş Sencer, Aysın Sıla Arslan, Ayşen Akalın, Meltem Aksoy Köse, Ece Eylül Yılmaz, İlker Öztürk

    Medya Ajansı: Carat

    Reklam Ajansı: Rafineri

    Executive Kreatif Direktör: Emre Kaplan

    Kreatif Direktör: Doğu Göçük

    Yaratıcı Ekip: Resul Geniş, Ebru Karaman, Büşra Aksu, Anıl Tiryaki, Rana Görügen, Emre Ergül

    Marka Direktörü: Zeynep Kahvecioğlu

    Marka Süpervizörü: Sevdam Kocaoğlu

    Stratejik Planlama: Zühre Erdoğan, Ege Ayakduran

    Ajans Prodüktörleri: Şafak Serter, Açelya Ülkümen

    Yapım Şirketi: ALLD Studio

    Müzik: Opus

    Kampanya Filminin Süresi: 30’’

    Mecra: TV, Dijital

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.