DOLAR 32,3752
EURO 35,0593
ALTIN 2326,882
BIST 9117,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bu yazın eğlencesi Çocuk Karnavalı Emaar AVM’de başladı

    Bu yazın eğlencesi Çocuk Karnavalı Emaar AVM’de başladı
    14.07.2018
    A+
    A-

    İstanbul’un en lüks alışveriş ve yaşam merkezi Emaar AVM’de Çocuk Karnavalı, çocukların neşeli kahkahaları ve birbirinden renkli etkinliklerle başladı. Bu yaza damga vuracak yelken yarışı, Playstation alanı, dev bowling, eğlence kutusunda hediye avı, basketbol şovları, timsah besleme ve daha birçok macera dolu aktiviteleriyle 12 Ağustos tarihine kadar devam edecek “Emaar AVM Çocuk Karnavalı” tatil için henüz fırsat bulamayanları aile boyu eğlence yaşamaya bekliyor.

    İstanbul’un en lüks alışveriş ve yaşam merkezi Emaar AVM’de gerçekleşecen Çocuk Karnavalı’nda çocuklar gönüllerince eğlenmeye başladı. Emaar AVM’nin çeşitli alanlarına yayılan karnavalda tarım atölyeleri, teknolojik oyunlar, açık hava etkinliklerine ve daha birçok eğlenceli aktiviteye katılan çocuklar keyifli vakit geçirdiler. Etkinlik alanında miniklere hediye edilen rengarenk oyuncaklarlada çocuklar unutulmayacak bir gün yaşamanın heyecanını aileleriyle paylaştılar.

    4 yaşından itibaren tüm ziyaretçiler için birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak Çocuk Festivali, 12 Ağustos gününe kadar devam edecek. Emaar AVM’den tek seferde 75TL’lik alışveriş yapan ziyaretçilere ise bilet hediye edilecek.

    Bu yazın tadı Emaar AVM’de çıkıyor

    Çocuk Karnavalı kapsamında bu yaz çocuklar fidan dikmeyi öğrenecek, bilenler de keyfini Emaar AVM’de tekrar yaşayacak. Sporsuz olmaz diyenleri ise birbirinden farklı oyun alanları karşılıyor. Havuzda yelken yarışı, su aktiviteleri, seksek alanı, boyama aktivitesi,basket alanı, trambolin, tırmanma duvarı adrenalini yaşatırken; dev labutlar ve topla oynanan bowling eğlenceyi doruklara taşıyor. Karnavala katılan herkesi ise hediyeler, balonlar, boyama kitabı ve birbirinden eğlenceli aktiviteler bekliyor.

    Su altının gizemli dünyası Emaar’da

    Emaar AVM içerisinde yer alan ve 200’e yakın türle, 20 binden fazla canlıya ev sahipliği yapan Emaar Akvaryum ve Sualtı Hayvanat Bahçesi, çocuklara eğitici ve keyifli bir gün yaşatacak.Festival kapsamında akvaryum çıkışında ziyaretçileri karşılayacak dev sürpriz “eğlence kutusu” ise hediye havuzundan sürpriz hediyeleri kapmaya çalışan ailelere ve çocuklara eşsiz anılar katacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.