DOLAR 32,5175
EURO 34,9415
ALTIN 2438,162
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Buderus’a A.L.F.A ödülü

    Buderus’a A.L.F.A ödülü

    Bosch Termoteknik’in Buderus markası Marketing Türkiye A.L.F.A. Müşteri Deneyimi ödülüne layık görüldü. Buderus; 1200 kişinin katıldığı araştırmada Isıtma ve Soğutma sektöründe “Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka ve Marka Ekipleri” ödülünü aldı.

    2015 yılından beri en iyi müşteri deneyimini yaşa­tan markaların ödüllendi­rildiği A.L.F.A. Awards’un üçüncüsü bu yıl 17 Mayıs Çarşamba günü Kemer Country Club’da Deneyim Tasarımı & Yönetimi Zirvesi XCO’nun hemen ardından gerçekleştirildi.
    Türkiye temsili 12 ilde bin 200 kişiyle gerçekleştirilen A.L.F.A. Müşteri Deneyimi Endeksi araştırmasının sonuçla­rına göre verilen ödüllerde bu yıl Isıtma & Soğutma kategorisinde “Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka ve Marka Ekipleri” ödülüne Buderus markası layık görüldü. Araştırma metodolojisi ve saha çalışması 64 bin kullanıcısı bulunan “Türkiye’nin Sesi Paneli” üzerinden Xsights Araştırma ve Danışmanlık tarafından gerçekleştirildi.
    Bosch Termoteknik Pazarlama Direktörü Ali Aktaş ‘’286 yıllık bir geçmişe dayanan Buderus markamız için müşteri odaklılık en önemli değerler arasında yer almaktadır. Müşterilerimizin beklentilerini analiz edip tüm iş modellerimizi bu yaklaşıma göre kurguluyoruz. Bu sayede müşterilerimizin ihtiyaçlarına daha uygun çözümler sunarak, müşteri deneyimini her zaman en üst seviyede tutmaya özen gösteriyoruz ’’ diyerek, ödülü teslim aldı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.