DOLAR 32,5666
EURO 34,9958
ALTIN 2447,89
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Buka Sofa akıllı çözümleriyle Furniture İstanbul’da yerini alıyor

    Buka Sofa akıllı çözümleriyle Furniture İstanbul’da yerini alıyor
    03.11.2017
    A+
    A-

    7-12 Kasım 2017 tarihleri arasında düzenlenecek olan Furniture İstanbul Mobilya Fuarı, mobilya sektörünün profesyonellerini bir araya getiriyor. Türkiye’de 10 milyar dolarlık pazar büyüklüğüne ulaşan mobilya sektörünün yeni oyuncularından Buka Sofa; modüler ve fonksiyonel 5 yeni ürünü ile birlikte yeni çocuk odası ve yatak odası takımını da Furniture İstanbul’da ziyaretçilerle buluşturacak.

     

    Türk mobilya endüstrisinin en seçkin örneklerinin sergilendiği Furniture İstanbul bu yıl 7-12 Kasım 2017 tarihleri arasında CNR EXPO’ da kapılarını açıyor. Türkiye’nin önde gelen mobilya markaları ve 104 farklı ülkeden gelecek ziyaretçilerle gerçekleşecek fuar; mobilya sektörüyle ilgili gelişmeleri, yenilikleri ve fırsatları yerinde görme ve değerlendirme fırsatı sunuyor. İlk mağazasını geçen yıl Avcılar’da açan Kasım ayı itibariyle de 9 mağazaya ulaşan Buka Sofa, fuarda modüler ve fonksiyonel mobilyalarını ziyaretçilerle buluşturacak.

    Furniture İstanbul’un sektör için büyük önem taşıdığını ifade eden Buka Sofa Genel Müdürü Gamze Stöger fuarla ilgili şunları söylüyor; “Mobilya sektörüne farklı bir anlayış getirme amacıyla kurulan Buka Sofa olarak Furniture İstanbul Mobilya fuarına katılmaktan dolayı mutluyuz. Sektörün önde gelen firmaları mevcut portföylerini ve yeni ürünlerini bu fuarda sektörle buluşturuyor. Biz de Buka Sofa olarak modüler çözümlerimizi, farklı tasarımlarımızı ve değiştirilebilir renkli kılıf sistemimizi müşterilerimize tanıtma fırsatı yakalıyoruz. Bu yıl fuarda, ürün grubumuza yeni eklediğimiz çocuk odası, yatak odası ve oturma odası koleksiyonumuza eklediğimiz 5 yeni modellimizi de ziyaretçilerimizin beğenisine sunacağız” dedi.

    Yılda 30 bin parça koltuk üretim kapasitesi

    8 milyon Euro yatırımla kurulan mobilya markası Buka Sofa, Furniture İstanbul Mobilya Fuarı’nda tasarımıyla ve özelleştirilebilir akıllı çözüm seçenekleriyle öne çıkan ürünlerini sektörle buluşturacak. Yılda 30 bin parça koltuk üretim kapasitesine sahip olan Buka Sofa, mobilya sektörünün hızla markalaşma yolunda ilerleyen firmalarından biri olma yolunda çalışmalarına devam ediyor.

    Türkiye mobilya sektörünü değerlendiren Buka Sofa Genel Müdürü Gamze Stöger; “Türkiye mobilyada üretim ülkesi olmanın yanı sıra marka ülke olmayı da hedefliyor. Mobilya sektöründe üretim hacmini arttırmayla birlikte artık tasarım da büyük önem taşıyor. Biz de mobilya sektörünün yeni oyuncularından Buka Sofa olarak ulaşılabilir tasarımı her bütçeye uygun olan fiyatlarla tüketicilerle buluşturuyoruz. Değişebilen ebat, kılıf ve ayak seçenekleri ile fiyat seçimini de kullanıcılarımıza bırakıyoruz.” dedi.  250 bine yakın ziyaretçinin beklendiği Furniture İstanbul Mobilya Fuarı’nda Buka Sofa Hall 8 stand A08’de yer alacak.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.