DOLAR 32,5121
EURO 34,939
ALTIN 2436,641
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Buka Sofa’dan Furniture İstanbul Fuarı’na özel yeni koleksiyonlar

    Buka Sofa’dan Furniture İstanbul Fuarı’na özel yeni koleksiyonlar
    14.11.2017
    A+
    A-

     

    7-12 Kasım 2017 tarihleri arasında düzenlenen Furniture İstanbul Mobilya Fuarı, mobilya sektörünün profesyonellerini bir araya getirdi. Türkiye’de 10 milyar dolarlık pazar büyüklüğüne ulaşan mobilya sektörünün yeni oyuncularından Buka Sofa; modüler ve fonksiyonel 5 yeni ürünü ile birlikte yeni çocuk odası ve yatak odası takımını da ilk kez Furniture İstanbul’da ziyaretçilerle buluşturdu.

    Türk mobilya endüstrisinin en seçkin örneklerinin sergilendiği Furniture İstanbul, bu yıl 7-12 Kasım 2017 tarihleri arasında CNR EXPO’ da düzenlendi. Her yıl sektörün en önemli oyuncularını bir araya getiren fuarda, mobilya sektörüyle ilgili gelişmeler, yenilikler ve en yeni ürünler ziyaretçiler tarafından yoğun ilgiyle takip edildi. İlk mağazasını geçen yıl Avcılar’da açan Kasım ayı itibariyle de 9 mağazaya ulaşan Buka Sofa da fuarda modüler ve fonksiyonel mobilyalarının yanı sıra yeni ürün ve çocuk koleksiyonunu ziyaretçilerle buluşturdu.

    Furniture İstanbul’un sektör için büyük önem taşıdığını ifade eden Buka Sofa Genel Müdürü Gamze Stöger fuarla ilgili şunları söyledi; “Mobilya sektörüne farklı bir anlayış getirme amacıyla kurulan Buka Sofa olarak Furniture İstanbul Mobilya fuarına katılmaktan dolayı mutluyuz. Sektörün önde gelen firmaları mevcut portföylerini ve yeni ürünlerini bu fuarda sektörle buluşturuyor. Biz de Buka Sofa olarak modüler çözümlerimizi, farklı tasarımlarımızı ve değiştirilebilir renkli kılıf sistemimizi müşterilerimize tanıtma fırsatı yakaladık. Bu yıl fuarda, ürün grubumuza yeni eklediğimiz çocuk odası, yatak odası, yemek odası ve koleksiyonumuza eklediğimiz 5 yeni koltuk modellimizi de ziyaretçilerimizin beğenisine sunduk” dedi.

     

    Çocuk koleksiyonu basit ve akılcı çözümler sunuyor

    Akıllı değişim konsepti ile mobilya sektörüne yeni bir soluk getiren Buka Sofa; çocuk ve bebek odası koleksiyonu ile de modüler çözümler sunuyor. Hızla büyüyen bebeklerin değişen ihtiyaçlarına adapte olan koleksiyon; beşikten banka, alt değiştirme aparatından şifonyere, mama arabasından rafa dönüşebilen çok amaçlı inovatif ürünlerden oluşuyor.

     

    Söz konusu çocuklar olduğunda sağlık ve emniyet kurallarını ön planda tutmak ve uluslararası standartlara bağlı kalabilmek büyük önem taşıyor. Buka Sofa çocuk ve bebek odası koleksiyonunda üretimin her aşamasında güvenlik, sağlık ve çevre faktörleri için tüm önlemlerin alındığını gösteren NORDIC-ECO sertifikasın sahip mobilyalar sunuyor. NORDIC-ECO etiketin mobilyalarda bulunması zararlı maddeler için emisyon testinden geçtiğini gösteriyor. Mobilyaları tamamlayan tekstil koleksiyonu ise Oeko-Tex sertifikasına sahip kumaşlardan üretiliyor. Masif, doğal büyüyen çam ağacından üretilen çocuk ve bebek odalarında kullanılan su bazlı lake boyalar ise zararlı kimyasallar içermiyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.