DOLAR 32,3911
EURO 35,034
ALTIN 2326,433
BIST 9128,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Buka Sofa’nın yeni mağazası İzmit Mobesko’da açıldı

    Buka Sofa’nın yeni mağazası İzmit Mobesko’da açıldı
    03.04.2017
    A+
    A-

    Fonksiyonel, rahat ve dinamik marka yapısını mağazalaşma sürecine de taşıyan Buka Sofa’nın yeni mağazası 1 Nisan’da İzmit Mobesko’da açıldı. 1000 metrekare Buka Sofa mağazasında; kanepelerden koltuk takımlarına, sehpa, puf ve masalardan dekoratif yastıklara kadar inovatif bir anlayışla ürettiği geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor. İzmit mağazasının açılışını Buka Sofa CEO’su Suat Erdoğan, Mobesko Başkanı Şenol Başoğul ve Buka Sofa Proje Müdürü Hans Stöger gerçekleştirdi.

    8 milyon Euro yatırımla kurulan mobilya markası Buka Sofa, kendi mağazalarını açarak büyümeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Eylül ayında ilk mağazasını Avcılar’da açan marka, büyüme stratejisi izleyerek birinci yılı dolmadan İzmit mağazasını açtı. Müşterilerine keyifli bir alışveriş deneyimi yaşatmak için tasarlanan, 1000 metrekare genişliğindeki 4 katlı mağaza İzmitlilere yeni alışveriş keyfi sunuyor. Mağazada ayrıca Buka Sofa ailesine yeni katılan yemek masası, sandalye, konsol, TV ünitesi, raf ürünleri gibi panel mobilya koleksiyonu da ilk defa görücüye çıkıyor.

    Buka Sofa’nın yatırımlarıyla ilgili konuşan Buka Sofa Genel Müdürü Gamze Stöger; “2017 yılının henüz başında olmamıza rağmen İzmit’te açtığımız yeni mağazamız ve yine yeni açtığımız online satış sitemizle ile dekorasyon tutkunlarına daha fazla noktada ulaşabileceğiz.Yeni faaliyete başlayan bir marka olarak hem İstanbul’daki mağazamız hem de diğer illerde geliştirdiğimiz işbirlikleriyle sektörde emin adımlarla ilerliyoruz. 2017 yılının ilk yarısında yurtiçinde 6 mağaza, yurtdışında ise 3 bayilik planlarımız arasında yer alıyor. Özellikle Almanya ve Amerika pazarlarında büyüme planlıyoruz. Hedefimiz 2017 yılında Türkiye’de 10 mağaza, yurtdışında da 3 bayi mağazası açmak” dedi.

    Kusursuz bir alışveriş deneyimi
    Göz alıcı mağaza tasarımı ile dikkatleri çeken İzmit mağazası, Pazartesi – Cumartesi günleri 09:00 – 20:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Geniş alanı ve zengin ürün yelpazesiyle dekorasyon severlere kusursuz bir alışveriş deneyimi sağlayan mağazada evini küçük değişikliklerle yenilemek isteyenler için halı, kilim, mumluk, kırlent gibi dekorasyon ürünleri de bulunuyor.

    Mobilya sektöründe bir yenilik olan kılıf değişim konseptiyle öne çıkan Buka Sofa, mobilyalar için en uygun ebat , kılıf, ayak ve yüzey materyallerini seçerek evlerin karakterine uygun seçenekler sunuyor. Böylelikle evlenenler ve evlerini yenilemek isteyenler sadece bir ebata , renge veya ayağa bağlı kalmadan kendi evleri için uygun materyalleri seçerek ve tasarımı oluşturarak evlerini kişiselleştirebiliyor. Buka Sofa, mağazalarında olduğu gibi online satışta da 500’den fazla kumaş ile birbirinden farklı renk ve desen seçeneği sunuyor.

    Buka Sofa, Türkiye pazarındaki büyümesine kendi mağazalarını açarak hızla devam edecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.