DOLAR 32,5373
EURO 34,9489
ALTIN 2457,302
BIST 9882,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Buka’dan enflasyonla mücadeleye tam destek

    Buka’dan enflasyonla mücadeleye tam destek
    06.11.2018
    A+
    A-

    Akıllı değişim konseptiyle öne çıkan Buka, enflasyonla topyekûn mücadele kapsamında, yıl sonuna kadar sürecek kampanyalarla tüketiciye destek oluyor. Aralık ayının sonuna kadar ev kuracakları ya da evini yenilemek isteyenleri, tüm mobilya ürünlerinde yüzde 25, aksesuarlarda ise yüzde 60’a varan indirim fırsatı bekliyor.

     

    Modüler mobilya grubu ürünleriyle, akıllı değişim konseptini Türkiye genelinde yaygınlaştıran Buka, yıl sonuna kadar sürecek enflasyonla topyekûn mücadele indirim kampanyasıyla tüketicilerin yanında. Yeni yıla hazırlanırken evlerinde değişiklik yapmak isteyenler, 1 Kasım – 31 Aralık  tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında; koltuk, kanepe, puf, sehpa, kırlent ve yemek odası ürünlerinden yapılacak alışverişlerinde yüzde 25 indirim fırsatından yararlanacak. Aksesuarlar ise yüzde 60’a varan indirimle satışta olacak.

    Ayın fırsatı: Henry Koltuk Takımı alanlara 2 sehpa hediye

    Buka’da fırsatlar indirimlerle sınırlı kalmıyor. Bundan böyle her ay bir ürün grubu özelinde yapılacak kampanya ile alışverişler daha kârlı olacak. Yıl sonuna kadar devam edecek özel kampanya kapsamında Henry koltuk takımı alanlara orta ve yan sehpa hediye ediliyor.

    İlave kılıflarla değişim özgürlüğü

    Buka koltuklarından satın alanlar, aynı zamanda sunulan ilave kılıflarla mobilyalarının tarzını istedikleri zaman özgürce değiştirebiliyor ve mekâna bambaşka bir hava getirebilme imkânı elde ediyor. Kolaylıkla değiştirilip, yıkanabilen veya kuru temizleme yapılabilen kılıflar pratik kullanımlarıyla günlük hayatı kolaylaştırıyor. 500’den fazla kumaş ile birbirinden farklı renk ve desen seçeneği bulunan Buka’da aynı zamanda kumaş çeşitliliği mevsimlere göre mobilyalarda kışın sıcak, yazın serin dokuyu yakalama fırsatı sunuyor.

     

    Not: Sehpa hediyesi Henry 3+2+1 ve 3+3+1 takım ve 4899 ₺ üzeri Henry satışlarında geçerlidir.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.