DOLAR 32,5613
EURO 34,9371
ALTIN 2447,538
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Buka’dan yılın ilk fırsatı: Mobilyalarda yüzde 20 kılıflarda ise yüzde 50 indirim

    07.01.2019
    A+
    A-

    Mobilyada akıllı değişim dönemini başlatan ve modüler mobilya grubu ürünlerini Türkiye ile buluşturan Buka, enflasyonla topyekûn mücadele kapsamında düzenlediği kampanyalarına 2019 yılında da devam ediyor. Yılın ilk iki ayında evlerini yenilemek isteyenler ya da ev kuracaklar tüm mobilya ürünlerinde yüzde 20, kılıflarda ise yüzde 50 indirim fırsatından yararlanacak.

    Yılın ilk günlerinde evlerinde değişiklik yapmak isteyenlere ya da evleneceklere Buka’dan güzel bir haber var. 1 Ocak – 28 Şubat 2019 tarihleri arasında Buka’dan alışveriş yapacaklar yılın ilk indirim fırsatından yararlanabilecek. Koltuk, kanepe, puf, sehpa, kırlent ve yemek odası ürünlerinden yapılacak alışverişlere yüzde 20 indirim sağlayan kampanyada; seçili kılıflar ise yüzde 50 indirimli olarak satışta olacak.

    Sunflower koltuk alana kılıf hediye edilecek

    Her ay bir ürün grubu özelinde indirim yapan Buka’nın, Ocak ayını kapsayan kampanyasında; kendine özgü formuyla ayçiçeklerinden ilham alan Sunflower koltuk alanlara kılıfı hediye edilecek.

    Koltuklarınızın rengini dilediğiniz an değiştirebilirsiniz

    Buka koltuklarından satın alanlar, aynı zamanda sunulan ilave kılıflarla mobilyalarının tarzını istedikleri zaman özgürce değiştirebiliyor ve mekâna bambaşka bir hava getirebilme imkânı elde ediyor. Kolaylıkla değiştirilip, yıkanabilen veya kuru temizleme yapılabilen kılıflar pratik kullanımlarıyla günlük hayatı kolaylaştırıyor. Yüzlerce kumaş ile birbirinden farklı renk ve desen seçeneği bulunan Buka’da aynı zamanda kumaş çeşitliliği mevsimlere göre mobilyalarda kışın sıcak, yazın serin dokuyu yakalama fırsatı sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.